O prostituata de 19 ani a primit 1.000.000 de dolari. Cu cine s-a culcat

S-a culcat cu mai multi politisti cand era minora si a dat in judecata orasul. Suma incredibila pe care a primit-o tanara

O prostituata americana, care s-a culcat cu mai multi politisti cand era minora, a dat in judecata orasul Oakland si a primit despagubiri in valoare de aproximativ un milion de dolari.

Jasmin Absulin, in varsta de 19 ani, sustine ca s-a culcat cu acei politisti cand avea numai 16 ani. Ea folosea pseudonimul Celeste Guap si sustine ca agentii au platit-o pentru serviciile sexuale. Intregul scandal a avut loc anul trecut, cand tanara i-a acuzat pe ofiteri, relateaza Daily Mail

Cazul ar fi avut legatura cu sinuciderea unui dintre politisti si concedierea altora. Miercuri, Absulin a primit suma de 989.000 de dolari din partea unui tribunal din California, initial ea ceruse 66 de milione de dolari.

Tanara l-a identificat pe politistul care s-a sinucis, spunand ca si el a fost implicat. Ea sustine ca a intretinut relatii sexuale cu zeci de barbati. Se pare ca un agent s-a oferit chiar sa-i fie proxenet. I-a inchiriat o camera de hotel si a sfatuit-o cu ce sa se imbrace, pentru a atrage clienti.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Prostituata din Buzau care a strans amenzi de 34.000 de euro n-are niciun bun pe numele ei. „Stiu de ce ati venit”

Situatie incredibila in localitatea Maracineni din judetul Buzau, unde primaria are de incasat, de la o prostituata, amenzi in valoare de aproape 34 de mii de euro.

Suma reprezinta contravaloarea asfaltarii unei strazi din comuna sau 1% din bugetul total al localitatii. Mai grav este ca amenzile continua sa soseasca pe numele femeii, care de altfel nu vrea sa comenteze situatia. Ramane de vazut daca judecatorii vor fi de acord ca banii sa fie transformati in ani de munca in folosul comunitatii.

Aurelia este una din cele mai vechi cunostinte ale politistilor si jandarmilor din judetul Buzau. Pentru ca are domiciliul in comuna Maracineni, toate amenzile ajung la primarie. Pana acum in bugetul localitatii ar fi trebuit sa ajunga aproape 34 de mii de euro.

Victor Potoceanu, Primarul comunei Maracineni: ” – Avem o suma mare de recuperat de la dansa – 152 000 lei”

Reporter: „- Consiliul Judetean spune ca aveti de recuperat?

Victor Potoceanu, Primarul comunei Maracineni: „- Banii astia sunt doar pe hartie. Am facut cerere de chemare in judecata. Asteptam termenul acum si sa vedem ce masuri ia instanta.”

Functionarii au incercat sa recupereze banii prin somatii de plata si confiscari, insa femeia nu are niciun bun pe numele ei. Atunci cand autoritatile ii bat la usa, femeia refuza sa vorbeasca.

„- Stiu de ce ati venit.Nu am niciun comentariu”, sustine femeia.

Situatia nu este singulara. Zeci de femei sunt sanctionate zilnic pentru prostitutie. Dar nu mai ajuns sa-si plateasca amenzile.

Locotenent Georgiana Naziru, IJJ Buzau: „- De la inceputul anului, jandarmii buzoieni au aplicat 560 de sanctiuni contraventionale pentru atragerea de persoane, in vederea practicarii de rapoarte sexuale cu acestea, in scopul de a obtine foloase materiale. Cuantumul amenzilor se ridica la suma de 280 000 de lei.”

Reporter: -„Ai amenzi multe?”

Beatrice: „- Am. Nu stiu cate.”

Reporter: „Le platesti?”

Beatrice: „- Nu.

Reporter: „De ce?”

Beatrice: „-Ca nu le platesc.Ca oricum puscarie nu fac pentru asta. Din 2014 scrie ca nu avem voie sa facem puscarie pentru amenzile pe care ni le dau.”

Singura solutie ar fi ca judecatorii sa o condamne pe femeia, care detine recordul in domeniu, la munca in folosul comunitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*