O poliţistă s-a DEZBRĂCAT şi a pus fotografiile pe Facebook. Imaginile care au SCANDALIZAT autorităţile FOTO

Milioanele de femei care incearca din rasputeri sa incapa in masurile S si XS ar trebui sa lase dietele deoparte si sa inceapa sa manance serios. Ultimele sondaje in domeniu arata ca barbatii prefera femeile planturoase, nicidecum pe cele trase prin inel.

Ba mai mult decat atat, se pare ca efectul imaginii unei femei cu forme rotunde este asemanator celui creat de cateva pahare de alcool sau chiar de substantele halucinogene. Iata concluziile la care au ajuns cercetatorii americani, dupa ce au scanat creierul catorva barbati aflati la prima tinerete.

Sophia Adams, o poliţistă în vârstă de 21 de ani, a reuşit să scandalizeze superiorii săi după ce s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat în lenjerie intimă.
Sophia a participat la un concurs de frumuseţe pentru a-şi impresiona colegii din secţie. Tânăra a pozat în lenjerie intimă.

Deşi nu arată ca un fotomodel, poliţista nu s-a sfiit să-şi arate imperfecţiunile. Ea a pozat pentru Curvy Kate, care nu foloseşte modele reale pentru a-şi promovat colecţiile de lenjerie intimă.

Imaginile au survenit pe reţelele de socializare, iar în scurt timp au devenit viral.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*