media_147072904665102400

O mama s-a indragostit nebuneste de fiul ei pe care l-a dat spre adoptie cand era bebelus. Sunt dispusi sa faca orice pentru relatia lor: „Nu ne sperie nimic, nici macar inchisoarea”

O mama si fiul ei au o relatie de dragoste interzisa care ar putea sa ii trimita in spatele gratiilor, insa ei au declarat ca sunt indragostiti nebuneste unul de celalalt si ca nimic nu ii va desparti.

Monica Mares, in varsta de 36 de ani, si fiul sau, Caleb Peterson, 19 ani, risca 18 luni de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati de incest. Insa mama si fiul au jurat ca vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relatie si cer oamenilor sa ii sustina.

Intr-un interviu pentru Daily Mail, ei au declarat ca sunt dispusi sa faca orice pentru a putea fi impreuna si vor sa ridice un semn de alarma asupra relatiilor intre persoanele rude apropiate (GSA).

”Este dragostea vietii mele si nu il pot pierde. Copiii mei il iubesc, toata familia il place. Nimic nu poate interveni intre noi, nici macar inchsioarea. Trebuie sa fiu cu el. Cand vom iesi din inchisoare, daca vom fi condamnati, ne vom muta intr-un stat care permite astfel de relatii”, a declarat femeia.

media_147072904746843300

Incestul este condamnat in toate cele 50 de state, insa pedeapsa difera de la stat la stat. Femeia spune ca ar fi dispusa sa renunte la dreptul de a-si vedea ceilalti copii, daca ar trebui sa aleaga intre ei si Caleb.

Mares avea doar 16 ani atunci cand l-a nascut pe Peterson, devenit apoi Caleb, pe care l-a dat spre adopie. L-a vazut prima data dupa 18 ani, atunci cand l-a luat de la parintii adoptivi din Texas si l-a adus la ea acasa, dupa ce au reluat legatura pe Facebook. In scurt timp au aparut si sentimente, iar relatia lor a devenit una sexuala cateva saptamani mai tarziu.

media_147072904805803600

sursa: kanald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*