O gravidă a făcut DRAGOSTE în luna a 7-a. Apoi, a aflat că bebeluşul ei…

O gravida a facut dragoste in luna a 7-a si, neputand evita momentul, a avut orgasm desi era insarcinata. Femeia s-a speriat foarte tare si a mers la medic pentru ca nu stia ce putea pati bebelusul. Raspunsul medicilor a lasat-o masca.

G. Tiffany, o tanara de 26 de ani din California, a mers la ginecolog a doua zi dupa ce a intretinut relatii intime cu sotul ei. La spital, doctorul i-a spus sa se aseze pe scaun si a inceput sa o priveasca incruntat. „Nu e tocmai bine ce ati facut”, i-a spus medicul uitandu-se pe niste filme de la ecografie.

Femeia a intrebat daca bebelusul a fost afectat si incepea sa transpire, iar medicul a linistit-o vazand ca gluma lui ii poate dauna mai mult decat amorul in timpul sarcinii. Medicul a inceput sa rada si i-a spus ca nu doar ea s-a simtit bine azi noapte, ci si bebelusul.

Tanara s-a simtit jignita, insa medicul i-a explicat de ce a spus asta: „Bebelusul simte aceeasi euforie ca si tine. Ba chiar prin eliberarea endorfinelor il faci sa se simta ca si atunci cand tu esti fericita mancand ciocolata. Relatiile intime nu dauneaza in niciun fel fatului. In plus, pentru ca ai avut orgasm, orice durere pe care micutul o putea simti in burtica a fost redusa”.

Femeia nu stia ca amorul in timpul sarcinii poate avea aceste efecte pozitive asupra bebelusului. Nu a continuat sa mai faca dragoste pana dupa ce a nascut, insa informatiile primite au fost folositoare incat sa le sfatuiasca pe prietenele ei care voiau sa faca dragoste gravide fiind.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: huff.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*