O fetiță de un an și șapte luni, bolnavă de cancer, are nevoie de ajutorul nostru!

Mai mulți oameni cu suflet mare din Constanța au înființat un grup pe Facebook pentru a o sprijini pe Natalia, o fetiță în vârstă de numai un an și șapte luni, bolnavă de cancer.

În scurt timp, sute de internauți s-au înscris în grup, iar unii dintre ei au oferit bani, alimente sau orice alte lucruri care ar putea-o ajuta pe Natalia, Naty așa cum este ea alintată de părinți, în lupta grea cu boala ce o macină.

„Natalia, o micuta de numai 1 si 7 luni din Constanta are nevoie de ajutorul nostru!!! Diagnosticul: cancer, boala secolului !!! Oricine doreste sa ofere un minim ajutor familiei .. o poate contacta pe fbk pe mama ei.. Florina Alina Paun …orice leu conteaza !! Un copil este o binevuvantare !!! Copiii sunt viitorul !! Sa le fim alaturi !! Nimic nu este mai frumos decat zambetul unui copil!!!

Numele mamicii este Florina Alina Paun, Constanta, str al. Umanitatii 20, Bl HC 10, ap 43, blocurile sociale de pe langa galeriile Soveja… nr tel 0732 114 890″, se arată în postarea de pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*