O fetiță de 4 ani a fost dispărută 11 zile în pădure. Ce a făcut în tot acest timp

O fetiță în vârstă de de 4 ani, Karina, și câinele ei, Kyrachaan, s-au rătăcit în pădurea de taiga boreală fără ca familia să aibă vreo idee unde erau. Toți erau convinși că fetița a murit după ce a petrecut atâtea zile în pădure singură. Deși întregul oraș a dat o mână de ajutor pentru a găsi fetița, nu au reușit și au renunțat la căutări după 11 zile de căutari disperate, când autoritățile au decis că fetița nu mai are cum să fie în viață.

Ce se întâmplase, de fapt, în acest timp? Fetița a adunat fructe de pădure și apă alături de câinele  ei cel credincios, Kyrachaan, care a apărat-o în tot acest timp de urși. Tot prietenul necuvântător i-a ținut de cald în nopțile friguroase.

Câinele a plecat de lângă fetiță și a găsit singur drumul spre ieșirea din pădure, unde s-a întâlnit cu oamenii care o căutau și i-a îndrumat pe toți spre locul unde se afla Karina. Numai cu ajutorul lui au reușit să găseascxă fetița în iarba înaltă.

Era foarte departe de casă, însă, în mod miraculos nu avea nicio rană. Karina și Kyachaan au devenit faimoși instant în întreaga lume datorită manierei în care au supraviețuit în pădurea de taiga și  în centrul orașului lor a fost ridicată o statuie a celor doi care le sărbătorește povestea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*