O femeie isi duce sotul la striptease de ziua lui. La intrare, paznicul il saluta: -Salut, Dane, ce faci? Sotia, uimita, il intreaba daca a mai fost acolo. -A, nu. E din…

O femeie se decide sa isi duca sotul intr-un club de striptease pt a sarbatori ziua sa de nastere. La intrare, paznicul il intampina:

-Salut, Dane, ce mai faci?

Sotia, uimita, il intreaba daca a mai fost acolo.

-A, nu. E din echipa mea de bowling.

Asezati la o masa, vine o chelnerita si-i aduce direct un Budweiser. Sotia devine din ce in ce mai agitata:

-Cum de stia ce bere bei?

-Tipa face parte din liga de bowling feminin. Ne intalnim adesea cu ele.

O stripteuza se indreapta direct catre masa lor si spune:

-Buna, Danut! Vrei dansul obisnuit?

Sotia nervoasa isi smulge geanta si iese val-vartej afara. Dan fuge dupa ea si o prinde chiar cand se urca intr-un taxi. Chiar inainte de a tranti usa, se urca si el in taxi. Degeaba incerca sa ii explice cum probabil l-a confundat stripteuza, ca nevasta nu punea botul si continua sa vocifereze si sa il faca albie de porci. La care soferul taxiului intoarce capul si zice:

-Doamne, Dane, se pare ca in seara asta ai agatat o adevarata scorpie!

Cele mai bune bancuri despre căsnicie. Cum se roagă o femeie pentru soţul său

1. Soţia urca pe cântar. Soţul îi spune: – Nu eşti grasă deloc! Doar ca păstrând proporţia ar trebui să fii puţin mai înaltă! – Şi cam ce înălţime ar corespunde cu greutatea mea? – Cinci metri şi jumătate!

2. Rugăciunea unei femei: Doamne, te rog să-mi dai înţelepciune să înţeleg mintea încurcată a bărbatului meu; iubire ca să pot să-l iert şi răbdare pentru toate toanele lui. Doamne, eu nu-ţi cer putere, pentru că dacă mi-ai da, l-aş bate de i-ar sări fulgii! Amin!

3. Soţul, aflat în delegaţie, îi scrie soţiei: – Dragă, nu exista femeie mai grozavă decât tine pe lumea asta! Aseară m-am convins încă o dată!

4. Aseară, în timp ce dezlegam integrame, o întreb pe nevastă-mea: – Partenerul de viaţă al femeii… – Amant?, răspunse ea. – Nu… Din trei litere ! – Bou?

5. Se întâlnesc doi prieteni. Primul îl întreabă: – Ce mai faci? Cum mai trăieşti? – Ca în poveşti! – Adică? – Soţia e Vrăjitoarea cea Rea, soacra – Muma Pădurii, socrul – Căpcăun, în schimb vecina e Ileana Cosânzeana şi soţul ei e Dănilă Prepeleac!

6. SOŢIA: Dacă o să mă enervezi, o să mă duc la cursurile de pregătire: „Cum să devii scorpie”! SOŢUL: Ca profesoară?

7. O tipă cu o maşină trăsnet într-un service auto. Mecanicul întreabă: – Ce s-a întâmplat? – Merge aiurea şi se opreşte motorul. Mecanicul deschide capota şi găseşte un bileţel: „Este o proastă, nu ştie să conducă, iar eu n-am de gând să plătesc. Soţul”. Mecanicul închide capota: – Ne pare rău, nu vă putem ajuta, mergeţi la un alt service. TIPA, furioasă: La mama dracului, sunteţi al şaptelea service care mă refuză.

8. Soţia mea găteşte excelent, niciodată n-o doare capul, priveşte fotbal cu mine, mergem împreună la pescuit… – La voi, la gay, nimic nu e ca la oamenii normali!

9. Marcela se plânge într-o zi colegelor: – Fetelor, de câte ori mănânc îngheţata, fac roşu în gât, fac febră şi răguşesc. Ce îmi recomandaţi? O colegă: – Eu de câte ori mănânc îngheţată, îi fac sex oral soţului meu, şi nu am nimic! A doua zi, Marcela, radioasă: – Excelentă reţeta mi-ai dat! Uite, n-am nimic la gât, doar că nu i-a venit să creadă soţului tău că a fost ideea ta!

10. – În ce luna să mă căsătoresc, octombrie sau noiembrie? – Noiembrie, evident! – De ce? – Mai câştigi o lună.


„Imediat cum ii nasteam, ii sufocam. Mi-am omorat 8 bebelusi…” Declaratia tulburatoare a unei mame criminale

O femeie a fost condamnata la 9 ani de inchisoare pentru ca intre aniii 1989 si 2007 a adus pe lume 8 bebelusi pe care i-a omorat imediat dupa nastere.

Dominque Cottrez este o femeie din Franta care a fost judecata fiindca si-a sufocat 8 dintre nou-nascuti.
Se pare ca Cottrez avea o relatie intima incestuoasa cu tatal ei si credea ca toti copiii sai erau conceputi in acea relatie, dar oare asta inseamna ca meritau sa moara? Cottrez a putut sa ascunda mereu sarcinile fata de sotul ei fiindca era supraponderala.

In afara de ea, nimeni altcineva nu stia despre nasterile acestor copii. Totul a iesit la iveala in 2010, atunci când ramasitele nou-nascutilor ucisi si ingropati in gradina au fost gasite de catre cei care se mutasera in vechea casa a familiei lui Cottrez.

Pe acea proprietare au fost gasiti doi bebelusi, se pare ca oamenii voiau sa isi faca un mic lac in curte, pentru rate, dar au avut o surpriza de cosmar, in momentul in care au chemat politia, acestia au mai gasit inca 6 copii ingropati!
Cottrez a declarat ca a fost abuzata de catre tatal ei când avea 8 ani iar relatia a continuat si când a devenit adult, se pare ca de la un punct ea nu s-a mai opus legaturii… Femeia a fost condamnata la inchisoare, dar, in urma apelurilor, a fost eliberata in august 2012, cu conditia sa primeasca in continuare ajutor psihologic si psihiatric.

Pe data de 2 iulie 2015 ea a fost gasita vinovata si condamnata la 9 ani de inchisoare. Dominique impreuna cu sotul ei, Pierre-Marie Cottrez, au impreuna doua fiice adulte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*