cassandra-bankson-550634-504x270

O femeie cu două vagine răspunsuri unor întrebări pe care toată lumea le pune!

S-ar putea să vă aminti anul trecut că o blogăriță populară a făcut furori în întreaga lume, după ce dezvăluind că ea are două vagine.

Cassandra Bankson, 23 de ani, a aflat după ce a vizitat un medic pentru dureri de rinichi, că ea a are „didelphys uter”, ceea ce înseamnă că ea are două vagine și două utere.

Ea a dezvăluit fanilor ei că are doar o singură deschidere vaginală, dar are două uterele,  și două tuburi uterine în interior.

Cassandra a zis că ambele ei vagine sunt un pic mai mici decât vaginele normale.

Ea a spus:

Sunt o persoană foarte deschisă și cred că comunicare și încrederea este chintesența oricărei relație – romantică, profesională și  prietenoasă.

Cassandra spune că starea ei nu a afectat viața ei romantică.

Când e vorba de perioadele menstruale vă putți imagina că e mult mai greu cu două vagine. În ciuda stării sale rare, Cassandra este încă plin de speranță că ea poate avea copii, invocând faptul că alte femei cu aceeași condiție au fost în stare să dea naștere în mod natural, dar există, de asemenea, posibilitatea de a avea nevoie de FIV sau alte terapii pentru a avea copii.

2

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12:  Cassandra Bankson walks the runway at Boy Meets Girl By Stacy Igel & Lockerz Spring 2013 fashion show, during  Spring 2013 Style360 at the Metropolitan Pavilion on September 12, 2012 in New York City.  (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*