O fată de 12 ani a fost sechestrată de 7 bărbați. Poliția a fost șocată când a văzut cine se afla lângă fată în această perioadă.

O fată de 12 ani a fost sechestrată de 7 bărbați. Poliția a fost șocată când a văzut cine se afla lângă fată în această perioadă. În apropierea capitalei Etiopiei, Addis-Abeba, a avut loc un eveniment cu adevărat fascinant. O fată de 12 ani a fost salvată de către trei lei. Curând a devenit clar, că fata a fost furată de către 7 bărbați pentru a fi căsătorită ulterior. Pe corpul fetei au fost descoperite leziuni grave și hematoame.

Trei lei maturi supravegheau fata timp de câteva ore. Când ofițerii poliției s-au apropiat de ei, aceștia s-au ridicat și au plecat în liniște. „Cu siguranță leii păzeau fata”, au afirmat ofițerii. Tot poliția a confirmat faptul că leii au salvat copila de la viol și moarte sigură.

Un oficial local, Tilahun Kassa, a confirmat faptul că fata a fost răpită special pentru a fi căsătorită cu forța. Incidentul pe care l-am adus în atenția voastră a avut loc în 2005. Însă, statistic s-a demonstrat că 70% din căsătoriile din Etiopia au loc într-un astfel de mod brutal. Specialistul în comportamentul animalelor sălbatice, Styuart Williams, a încercat să explice acest fenomen. Potrivit lui, leii au interpretat plânsul fetei ca fiind cel al puilor de lei și în acest context li s-a declanșat instinctul părintesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*