O familie din Norvegia a lăsat un cerşetor român în casa lor timp de o luna cât au fost plecaţi în concediu. Ce au găsit în casa la întoarce i-a lăsat fără cuvinte

O familie din Norvegia a lăsat un cerşetor român în casa lor timp de o luna cât au fost plecaţi în concediu. Ce au găsit în casa la întoarce i-a lăsat fără cuvinte

Povestea lui Ioan Bandac, cerşetorul român care a impresionat Norvegia, a început când un cuplu i-a lăsat cheile locuinţei lor, pentru a se îngriji de casă.

Timp de o lună, cuplul de norvegieni a călătorit prin America Latină şi i-au lăsat românului cheile de la casă. La întoarcere, aceştia au găsit o locuinţă mai curată decât la plecare, iar bărbatul le cumpărase, din banii câştigaţi pe stradă, un covoraş pentru baie, decoraţiuni de Crăciun şi câteva ghivece de flori, potrivit presei norvegiene, notează Business Magazin.ro.

Deşi apropiaţii lor au încercat să le explice în ce pericol se pun încredinţându-i străinului care nici nu le vorbeşte limba locuinţa şi toate bunurile din ea, aceştia au vrut să facă un gest frumos de sărbători şi l-au lăsat pe Bandac să stea în casa lor în luna decembrie.

Problema comunicării a fost rezolvată la acea vreme printr-o aplicaţie de traducere de pe un telefon mobil, scrie Gândul.info.
Povestea lui Ioan Bandac, bărbatul de 51 de ani care cerşeşte în oraşul norvegian Tromso pentru a plăti educaţia celor doi fii ai săi din România, i-a impresionat pe cei doi tineri.

Prientenii norvegienilor Knut şi Alexa Belandria au încercat să îi convingă de faptul că gestul lor i-ar putea lăsa fără lucrurile din casă. Tinerii norvegieni, care obişnuiesc să călătorească mult, au spus că în timpul deplasărilor au fost găzduiţi, de multe ori, de străini.

Ei au vrut să facă un gest frumos de sărbători, aşa că au lăsat cheile casei unui cerşetor cu care nici măcar nu vorbesc aceeaşi limbă.

Românul a comunicat cu norvegienii printr-o aplicaţie de traducere de pe telefonul mobil.Alexa a declarat emoţionată că „acest om nu are nimic, dar totuşi dăruieşte atât de mult!”.

La rândul său, Knut a spus că este o lecţie de viaţă. Bătrânul a petrecut aproape o lună în apartamentul norvegienilor, în timp ce aceştia au mers în Venezuela, ţara de origine a tinerei Alexa Belandria.

„Visez cu ochii deschişi! Numai ale mele, gratis toate! Extraordinar!”, a declarat Ioan Bandac.

I-au lăsat frigiderul plin şi cheile de la casă, l-au învăţat să folosească maşina de spălat şi televizorul, după care au plecat. În lipsa lor, cerşetorul român a făcut curat şi le-a cumpărat câteva mici atenţii.

Românul a murit în 2014 şi a fost îngropat în ţara natală după ce mai mulţi norvegieni au donat bani pentru ca trupul acestuia să poată fi adus în ţară.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

În Cambodgia, un băiețel de 11 ani are un prieten foarte bun care este consideract cu siguranță cel puțin ciudat. Micuțul nu pleacă și nu se desparte de prietenul lui de 5 metri și 113 kilograme, un piton care ar putea omorî cu siguranță pe absolut oricine.

Povestea celor doi și apropierea este cu siguranță ceva mai mult decât s-ar aștepta mulți. Prima oară când un șarpe a fost menționat în famiei a fost în perioada în care era însărcinată. Aceasta a visat că un șarpe va veni și va proteja familia.

La vârsta de 3 luni, părinții au găsit sub patul copilului un piton ce nu avea mai mult de 30 de centimetri pe care evident că l-au dat afară. Dar acesta zi de zi se întorcea sub patul copilului până când părinții au renunțat să îl mai dea afara. Ani mai tărziu, șarpele este în continuare un membru al familiei.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Cei doi amorezi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de AMOR! La un moment dat, însă, în timpul actului, bărbatul a început SĂ URLE ca din gură de şarpe! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn şi…

Cei doi amorezi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de AMOR! La un moment dat, însă, în timpul actului, bărbatul a început SĂ URLE ca din gură de şarpe! Rămăsese BLOCAT! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn şi…

Un cuplu din Kenya a ajuns de urgenţă la spital după o partidă de amor… Ajunşi acolo, cei doi au fost nevoiţi să-şi cheme rudele în ajutor… Aşa s-a aflat că cei doi erau amanţi…
Aparent, cei doi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de amor!

La un moment dat, însă, în timpul actului sexual, bărbatul a început să urle ca din gură de şarpe! Rămăsese blocat în interiorul femeii. În zadar au încercat să se elibereze… Din nefericire pentru ei, a fost nevoie de intervenţie de specialitate.

După câteva minute, au început să strige după ajutor. Când i-au văzut, angajaţii hotelului au fost şocaţi! Le-au cerut numele şi telefoanele rudelor şi, astfel, au aflat că cei doi erau amanţi, şi nu un cuplu!

Deşi le-a fost greu să accepte complicitatea, aceştia au sunat, într-un final, la Ambulanţă, şi cei doi amorezi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Dar nu cu maşina… Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn cu roţi… În timp ce femeia şi-a ascuns faţa, bărbatul a rămas descoperit, atrăgând furia mulţimii.

După ce au fost eliberaţi, s-a aflat şi motivul care a dus la producerea incidentului nefiresc: se pare că soţul femeii infidele îi făcuse vrăji, pentru a se asigura că îi este fidelă.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Cei de la pompe funebre au început să o îmbălsămeze. Femeia s-a ridicat, i-a privit cu tristețe și…

Cei de la pompe funebre au început să o îmbălsămeze. Femeia s-a ridicat, i-a privit cu tristețe și..

O femeie bolnavă de cancer a fost abandonată de familia sa la o casă funerară, deși nu era moartă. Carmen Chacon, în vârstă de 69 de ani, a petrecut întreaga noapte într-o morgă din orașul bolivian La Paz. Ea s-a trezit când lucrătorii au încercat să îmbălsămeze.

Contactată de angajați, familia a refuzat să o ia acasă pe femeie. Ulterior, poliția a arestat-o pe fiică.

Autoritățile au aflat că femeia avea o tumoare pe creier și că medicii au transmis familiei că nu mai pot face nimic.

Familia a luat-o pe Carmen din spital, dar în loc să meargă acasă, au dus-o direct la casa funerară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*