„Numele meu e Alexa și sunt împreună cu iubitul meu de 3 ani. Mi-am dat demisia și m-am mutat cu el în casă. Aici aveam să aflu adevărul crunt despre el…” După atâta timp de relație?! Jalnic ce i-a făcut bărbatul:

Dragă Adela,
Mă numesc Alexa. Sunt împreună cu iubitul meu de trei ani, am plecat din orașul meu ca să fiu cu el. Mi-am dat demisia, m-am mutat la el – tot tacâmul. Toate bune și frumoase, doar că eu nu am mai reușit să-mi găsesc job. Stau în casă și fac menajul, iar el lucrează mai mult sau mai puțin de acasă. Uneori e plecat, eu îl aștept. Nu mai e ca la început.

Mă repede, mă evită, am impresia că tot ce fac îl enervează. Câteodată mă gândesc că ar vrea să plec, dar nu are curajul să-mi zică. Nici nu vrea să audă să ne căsătorim. Mă simt ultimul om, dar nu sunt în stare să-l las. Ce să fac?

Adela răspunde:
Dragă Alexa,
Cu toată dragostea, dacă el nu vrea să te ia de nevastă și se poartă urât cu tine, cel mai cinstit ar fi să pleci cu deminitate. Oricum, ce-ți rămâne că stai cu el? Nu mi-ai spus dacă faceți dragoste dar, după cum se poartă, slabe speranțe. Doar ca să știi că ești cu el în același casă, dar el nu simte nimic? Ce rost are?

Dacă asta nu te-ar deranja, aș înțelege, dar dacă tu suferi și ți-ai dori să fie altfel, ești nevoită să iei măsuri. Chiar și faptul că nu îți găsești job arată că ești deprimată și ți-ai pierdut încrederea în tine. Când depinzi de altcineva și acea persoană te respinge, în sufletul tău se formează o rană care trebuie îngrijită, dacă vrei să nu rămâi marcată pe viață. S-ar putea să ai nevoie de ajutor.

Poate familia ta, poate o prietenă bună – cineva care să fie dispus să te ia în gazdă și să te ajute până când te pui pe picioare. Dacă nu vei fi din nou pe banii tăi, nu ai nicio șansă să-l recâștigi pe acest bărbat. Dacă te iubește, când va vedea că ești în stare să te descurci și fără el, va începe să lupte pentru tine. Dacă nu, ce-ai avut și ce-ai pierdut?

Tu ce sfat i-ai oferi Alexei?

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

Copilul lor avea 3 luni când au găsit un piton de 30 de cm. sub pătuț. L-au luat și l-au dat afară, dar îl găseau mereu lângă copil. Peste 11 ani șarpele a ajuns la 113 kilograme și 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni că e posibil

În Cambodgia, un băiețel de 11 ani are un prieten foarte bun care este consideract cu siguranță cel puțin ciudat. Micuțul nu pleacă și nu se desparte de prietenul lui de 5 metri și 113 kilograme, un piton care ar putea omorî cu siguranță pe absolut oricine.

Povestea celor doi și apropierea este cu siguranță ceva mai mult decât s-ar aștepta mulți. Prima oară când un șarpe a fost menționat în famiei a fost în perioada în care era însărcinată. Aceasta a visat că un șarpe va veni și va proteja familia.

La vârsta de 3 luni, părinții au găsit sub patul copilului un piton ce nu avea mai mult de 30 de centimetri pe care evident că l-au dat afară. Dar acesta zi de zi se întorcea sub patul copilului până când părinții au renunțat să îl mai dea afara. Ani mai tărziu, șarpele este în continuare un membru al familiei.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Cei doi amorezi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de AMOR! La un moment dat, însă, în timpul actului, bărbatul a început SĂ URLE ca din gură de şarpe! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn şi…

Cei doi amorezi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de AMOR! La un moment dat, însă, în timpul actului, bărbatul a început SĂ URLE ca din gură de şarpe! Rămăsese BLOCAT! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn şi…

Un cuplu din Kenya a ajuns de urgenţă la spital după o partidă de amor… Ajunşi acolo, cei doi au fost nevoiţi să-şi cheme rudele în ajutor… Aşa s-a aflat că cei doi erau amanţi…
Aparent, cei doi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de amor!

La un moment dat, însă, în timpul actului sexual, bărbatul a început să urle ca din gură de şarpe! Rămăsese blocat în interiorul femeii. În zadar au încercat să se elibereze… Din nefericire pentru ei, a fost nevoie de intervenţie de specialitate.

După câteva minute, au început să strige după ajutor. Când i-au văzut, angajaţii hotelului au fost şocaţi! Le-au cerut numele şi telefoanele rudelor şi, astfel, au aflat că cei doi erau amanţi, şi nu un cuplu!

Deşi le-a fost greu să accepte complicitatea, aceştia au sunat, într-un final, la Ambulanţă, şi cei doi amorezi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Dar nu cu maşina… Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn cu roţi… În timp ce femeia şi-a ascuns faţa, bărbatul a rămas descoperit, atrăgând furia mulţimii.

După ce au fost eliberaţi, s-a aflat şi motivul care a dus la producerea incidentului nefiresc: se pare că soţul femeii infidele îi făcuse vrăji, pentru a se asigura că îi este fidelă.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Cei de la pompe funebre au început să o îmbălsămeze. Femeia s-a ridicat, i-a privit cu tristețe și…

Cei de la pompe funebre au început să o îmbălsămeze. Femeia s-a ridicat, i-a privit cu tristețe și..

O femeie bolnavă de cancer a fost abandonată de familia sa la o casă funerară, deși nu era moartă. Carmen Chacon, în vârstă de 69 de ani, a petrecut întreaga noapte într-o morgă din orașul bolivian La Paz. Ea s-a trezit când lucrătorii au încercat să îmbălsămeze.

Contactată de angajați, familia a refuzat să o ia acasă pe femeie. Ulterior, poliția a arestat-o pe fiică.

Autoritățile au aflat că femeia avea o tumoare pe creier și că medicii au transmis familiei că nu mai pot face nimic.

Familia a luat-o pe Carmen din spital, dar în loc să meargă acasă, au dus-o direct la casa funerară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*