Numărul ideal de partide s*xuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi

Psihoterapeutul şi scriitorul american M. Gary Neuman susţine că a aflat şi care este numărul ideal de partide de amor pe care partenerii trebuie să le aibă într-o lună pentru a se simţi fericiţi şi împăcaţi cu viaţa lor intimă.

Primii doi ani ai unei relaţii sunt, de regulă, cei mai incitanţi.

După această perioadă, potrivit specialistului, partenerii trebuie să depună efort pentru a menţine nivelul iniţial de intimitate şi entuziasm. M. Gary Neuman, psihoterapeut şi autorul volumului „The Truth About Cheating/ Adevărul despre infidelitate”, a realizat un studiu experimental pentru a afla câte partide lunare trebuie să întreţină un cuplu fericit.

Surprinzător sau nu, Neuman a descoperit că pentru partenerii care se consideră fericiţi cu viaţa lor intima contează mai degrabă frecvenţa partidelor şi mai puţin calitatea acestora.

„Una dintre marile suprize ale studiului meu a fost că acele cupluri care erau nemulţumite de viaţa lor inimtă nu simţeau acest lucru din cauza satisfacţiei s*xuale scăzute, ci din cauza frecvenţei partidelor.

Am descoperit o diferenţă majoră între numărul de partide lunare ale cuplurilor fericite şi ale celor nefericite”, a declarat Neuman pentru Business Insider.
Cercetarea a arătat că partenerii care făceau dragoste de trei sau patru ori pe lună se considerau nefericiţi, în timp ce cuplurile fericite au mărturisit că întreţin raporturile intime de cel puţin de 11 ori pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*