Nu suntem rasisti, dar astia NU sunt OAMENI! Ce bataie cruda a primit o femeie – I-a pus piciorul in gat, a tras-o de mana si apoi… VIDEO

Un clip extrem de violent postat de Stefano L. pe Facebook a devenit viral in randul romanilor pe care i-a si pus pe jar.

In imaginile de o cruzime rara, o tanara de origine orientala este grav pedepsita de catre un barbat. Nu se stie ce a comis tanara, dar pedeapsa sigur este prea aspra si dura. Imbracata cu un trening rosu, fata este fortata de agresorul ei sa stea pe burta, pe un pat saracacios facut din sarme.

Inarmat cu o curea de piele, barbatul innebunit de furie nu asculta de cei din jur care il implorau sa ierte fata si sa nu o mai bata. La un moment dat, chiar a lovit cu cureaua un barbat care a incercat sa intervina. Fata, ingrozita de frica si de durere, isi pune mana la fund ca sa se apre de lovituri, dar fara succes.

La un moment dat, ca sa o raneasca mai tare, acesta ii da jos pantalonii si o lasa in fundul gol, dupa care o mai loveste violent cu cureaua de cateva ori. Ca nu cumva sa se ridice, agresorul o tintuieste la pat cu un picior in ceafa si sucindu-i mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*