Nici bine nu au trecut sărbătorile că Andreea Mantea anunță: Nu-i deloc ușor, dar a recunoscut!

Bruneta a avut o relaţie cu cel care a câştigat emisiunea „Burlăciţa”, în urma căreia a rămas însărcinată. Cu toate acestea, cei doi s-au despărţit din cauza certurilor. Andreea Mantea a mărturisit, în sfârşit, de s-a despărţit de el.

”Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-a zbătut, am suportat.
Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut, mai mult de atât n-ai cum.”, a declarat Andreea Mantea

Andreea Mantea trage din greu după sărbători. Focoasa brunetă a decis să scape de kilogramele în plus acumulate în această perioadă.
Andreea Mantea este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate. Cu toate acestea, vedeta nu vrea să riște să se vadă pe silueta ei mesele îmbelșugate de Crăciun și Revelion.

Andreea Mantea trage din greu după sărbători: a început să meargă la sală
Prezentatoarea de televiziune le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare că a început anul 2017 în forță. Merge la sala de sport, unde trage din greu ca să arate perfect.

„Am făcut-o și pe asta! #Day1″, a spus Andreea Mantea.
Întrebată de un internaut dacă până acum nu a făcut sală, năbădăioasa vedetă a mărturisit:
„Nu… Greu mai este!!!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*