Nascuse de o luna de zile si cand ii puneau bebelusul in brate,nu avea nicio reactie! Familia a decis ca e mai bine sa o deconecteze de la aparate, insa o asistenta a observat un detaliu uluitor

Nissa Smith a trait un adevarat cosmar.
Nu putea sa sa vorbeasca si sa se miste.
Proaspata mamica nu avea nicio posibilitate sa comunice cu lumea din afara.
Membrii familiei s-au adunat in cabinetul medicului si au decis ca e mai bine ca sa isi ia ramas bun de la ea.

Smith isi ingrijea fiica in varsta de o luna in momentul in care s-a prabusit pe podea. A fost dusa la spital unde starea ei s-a inrautatit pana cand nu a mai raspuns niciunui stimul. De atunci, nu mai are niciun contact cu lumea exterioara, povesteste sora ei.

Tomografiile i-au facut pe medici sceptici in ce priveste starea ei. Atunci, familia a hotarat ca cel mai bine e sa o lase sa aiba parte de o trecere in nefiinta cat mai linistita. Insa, in ziua urmatoare, o asistenta a intrat in salonul lui Smith si a facut un experiment.

Ea avea senzatia ca femeia ar putea da semne care ar demontra ca poate comunica. I-a spus sa inchida ochii. Smith a facut intocmai. Cateva luni mai tarziu, Smith a invatat sa vorbeasca si sa mearga din nou. Desi are dificultati cu aceste doua actiuni, ea isi indeplineste perfect rolul de mama.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*