N-o intreba daca vrea.Fa-o sa vrea

Înainte să-mi săriți în cap c-am copiat titlul, vă spun eu că nu-i copiat. E al lui R.F. Constantinescu, cel pe care-l găsiți dând o simplă căutare pe măritul Google. Și da, am acceptul lui că altfel nu scriam articolul. Acum, după ce am lămurit asta, zic să citiți în continuare. S-ar putea să vă placă. Sau nu.

Din experiență, mare parte a femeilor îi preferă pe tipii îndrăzneți, cei care nu întreabă dacă pot, ci care fără să întrebe, intră-n patul și sufletul femeii. Și se ascund atât de bine, încât cu greu îi mai scoți afară.

N-o întreba dacă vrea să o săruți, da-ți singur seama dacă se cuvine, iar dacă ea-ți dă toate semnalele că ar cam fi cazul să-i acoperi buzele cu ale tale, nu te holba ca prostul și treci la fapte. Cum la ce fapte? La sărutat.

N-o întreba dacă vrea să vină la tine, sub pretextul vizionării unui film. Fă-o să vrea, fă-o să-ți spună c-ar vrea să vadă diagonala Tv-ului din sufragerie. Și pe cea a celui din dormitor.

Fă-o să vrea să rămână și dimineața, nu să-și cheme un taxi la 6 și să te salute-n grabă, trântind în urma ei ușa. Să-ți dea mesaj să-ți spună că i-a plăcut și c-ar mai repeta experiența. Cam o viață.

N-o întreba dacă vrea o relație serioasă, că-i stupid și infantil. Fă-o să-și dorească una. Să vrea să fii bărbatul în fața căruia se dezbracă – de haine și de ea. Să vrea să-ți poarte dimineața cămășile pe post de halat. Să vrea să-ți gătească câte-un mic dejun încheiat cu ce ați început aseară.

Fă-o să vrea, fără să o întrebi, să-ți fie fidelă. Să te strângă mai tare de mână atunci când ochii vreunuia se uită la fundul ei. Să fie mândră că te are-n stânga ei atunci când uzați pavelele din Centrul Vechi.

Când vrei o femeie, sedu-o, nu fi un simplu operator de la Institutul Național de Statistică! Femeile se cuceresc, nu se întreabă. Poate singura întrebare este cea de la final, când o întrebi dacă este sigură că vrea să plece.

Treci la treabă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*