N-a avut nicio JENA! Si-a aratat VEVERITA in fata TUTUROR! Uite cum o MANGAIE

E tanara, e frumoasa si are niste forme de invidiat! Daca mai adaugam ca n-are nicio teama sa-si afiseze „MITITICA” in public, atunci sigur s-ar putea sa se lase cu indragostit.

Fata a incins imaginatia barbatilor in momentul in care n-a ezitat sa hraneasca, in poala, o veverita ratacita! A fost atat de primitoare incat animalutul parca n-ar mai fi plecat niciodata!

1403871396aba7173d

FOARTE DRAGUTA. NU? 😀

Citeste si: Adolescentă violată de două ori în decurs de câteva ore. Printre agresori, un bărbat căruia i-a cerut ajutorul

O adolescentă în vârstă de 15 ani din India a fost violată de doi bărbați, iar atunci când i-a cerut ajutorul unui alt bărbat, acesta a violat-o pentru a doua oară în decurs de câteva ore.

După ce a fost agresată fizic de doi indivizi, adolescenta a fost aruncată în stradă de atacatorii săi, la o distanță destul de mare de casa sa.

Adolescenta, care era supraviețuitoarea unei forme de cancer de sânge, a fost abordată de doi cunoscuți de sex masculin să meargă într-o piață din apropiere. Cei doi indivizi au dus-o într-o zonă retrasă, sub pretextul că vor să cumpere mâncare, scrie Dailymail.

Acolo, cei doi suspecți au violat-o, apoi au fugit de la locul faptei. ”Nu eram în stare să merg sau să vorbesc și tremuram de frică”, a povestit victima în fața polițiștilor.

Odată ajunsă pe strada principală, tânăra i-a cerut ajutorul unui trecător, un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta i-a promis tinerei că o va conduce acasă în siguranță, însă, a repetat același scenariu. A dus-o într-o zonă retrasă, unde a violat-o pentru a doua oară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*