Mulți știu că-i mamă singură și face tot posibilul să-l crească frumos pe David, dar ANDREEA MANTEA e în culmea fericirii. Cine este barbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. A RECUNOSCUT

Andreea Mantea, pusă în cap de un turc celebru. Și-a anunțat șefii că vrea să-și doneze salariul pe o lună, ca să-l întâlnească
Nu mai este pentru nimeni un secret că Andreea Mantea este de-a dreptul îndrăgostită de actorul care îl interpretează pe Kemal din telenovela turcească “Dragoste infinită”. Pasiunea ei este atât de puternică, încât Andreea Mantea este dispusă să-și doneze salariul pe o lună, chiar două, pentru a-l întâlni pe turc.

Andreea Mantea își donează salariile pentru un interviu
Atât de prinsă este în acțiunea telenovelei, încât a ajuns să o urmărească atât în avans, cât și la ora de difuzare pe postul unde lucrează.

„Îl ador, sunt disperată, trăiesc odată cu actorii în fiecare scenă. Atunci când este difuzat serialul, nu mă interesează nimic, sunt pierdută total. Actorii principali transmit fiecare emoție, dar mai mult Kemal. Cred că sunt îndrăgostită”, a spus vedeta TV.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*