Monica Gabor se află încă în România, dar surpriză mare. <3 <3 Fabulos ce s-a întâmplat în urmă cu câteva momente. Mr. Pink radiază cu așa femeie lângă el

Monica Gabor, cu gândul la Mr. Pink. Ce declarație frumoasă de dragoste i-a făcut. Vedeta se află încă în România
Fosta soție a lui Columbeanu, care se află încă în România, alături de fiica ei, a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de bărbatul pe care îl iubește.

Monica Gabor, cu gândul la Mr. Pink. Vedeta nu a părăsit încă țara, dar îi este foarte dor de iubitul ei, căruia i-a transmis un mesaj emoționant, semn că abia așteaptă să se reîntâlnească.

Monica Gabor, cu gândul la Mr. Pink, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme
„I miss him ? Adevarata iubire începe de acolo de unde nu mai aștepti nimic in schimb”, a scris Monica Gabor pe contul de socializare.

Monica urmărește toată activitatea online a fiicei sale și încurajează marea pasiune a Irinei, care s-a lăsat de pictat dar s-a apucat de dansat și de vloguri. Este însă cu ochii pe ea, cu ajutorul unui program pe care i l-a instalat. Venită în țară, în vacanță, Monica Gabor a petrecut o lună întreagă alături de fiica sa.

Cu acordul lui Irinel Columbeanu, aceasta a dus-o atât la Bacău, la rudele sale, cât și în Dubai, la Ramona. Și în toată această perioadă a încurajat-o pe Irina să-și dezolte hobby-urile. Micuța a renunțat la pasiuni mai vechi, cum era pictura, domeniu în care este foarte talentată, dar a practicat altele noi. Și, potrivit mărturisirilor celor două, mamă și fiică, Monica a spriijinit-o, dar și-a luat și măsuri pentru a o feri de pericole.

”Nu mai pictez, ci dansez. Fac și cursuri de dans. Dar cel mai mult îmi place vlogul”, a mărturisit Irina Columbeanu pentru Libertatea.

”Despărțirea e foarte grea, ca de obicei, dar ne bucurăm că există aceste tehnici moderne de a comunica. Irina are un program unde urmăresc tot ce face. Dacă postează ceva nepotrivit pentru vârsta sa, atât eu, cât și tatăl ei, avem grijă. Până acum nu s-a întâmplat. E un copil de zece ani foarte talentat, căruia nu vrem să-i tăiem aripile”, a adăugat Monica.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*