MONICA GABOR era fată simplă de la țară proaspăt devenită nevastă de milionar. Fabulos ce s-a descoperit într-un depozit din spital la 10 ani de când a născut. Pe holurile spitalului toată lumea vorbește și râde

Donația lui Irinel a ajuns motiv de bârfă pe holurile spitalului. Cada Monicăi zace depozitată la Elias
Într-unul din depozitele spitalului Elias zace şi acum o cadă pentru naşteri în apă, de zeci de mii de euro. Puţini ştiu însă că această a reprezentat o donaţie făcută de Irinel Columbeanu, cu puțin timp înainte ca Monica Gabor să-l facă tată.

Fata simplă de la țară proaspăt devenită nevastă de milionar la vremea aceea, Moni Gabor și-a permis să-și exprime mofturile de femeie avută și răsfățată. Rămasă însărcionată într-o perioadă în care nașterile subacvatice erau fița fițelor, doamna Columbeanu de atunci și-a permis să bată cu piciorul în podea și să ceară toate cele trebuincioase pentru ca fetița ei să vină pe lume într-un mediu similar cu cel în care s-a dezvoltat timp de nouă luni.

Îndrăgostit lulea, milionarul de Izvorani a decis să doteze maternitatea Elias, pentru dragostea lui, așa că a comandat o cadă specială. Nici Moni nu a născut în ea și nici o alta…
Donația lui Irinel, mii de euro aruncate la gunoi
Cada de zeci de mii de euro zace și acum, la zece ani distanță, într-unul dintre depozitele spitalului Elias.

Iar explicația este cât se poate de simplă. Nepriceput în ale obstetricii, Irinel a comandat cada fără „accesoriile ” necesare punerii ei în funcțiune, așa că folosirea ei a devenit imposibilă , iar investiția inutilă. Și, cu ea acasă Irinel nu avea ce face, așa că a transformat-o în donație către spital.

Cada ar fi fost foarte utilă pentru mediatizarea marelui eveniment din viața lui și a Monicăi, dat fiind faptul că la vremea aceea cei doi aveau contract cu o televiziune și imagini de la venirea pe lume a Irinei au fost difuzat pe plan național. În aceste condiții, o naștere sub apă ar fi făcut toți banii și ar fi fost fără doar și poate de maximă audiență.

Acum, peste acele momente s-a așezat uitarea, la fel cum praful se depune cu fiecare an pe cada care l-a costat pe Irinel o mică avere, doar una dintre investițiile menite să-i facă tânăra soție fericită.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*