MONICA GABOR a terminat-o cu Mr Pink. Nu s-a ascuns și a făcut totul public pe bani puțini. Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care nu a mai plecat și a rămas în România. Dovada clară

Monica Gabor a terminat exclusivitatea cu Mr Pink. Diva de la Malibu se bate pe mărunțiș cu vedetuțele autohtone
Aflată de aproape două luni în România, Monica Gabor are cu totul o altă atitudine față de cea cu care ne-a obișnuit de când s-a mutat în America. Monica Gabor se comportă ca și cum ar fi terminat-o cu milionarul chinez care o ținea în puf și caută să revină în actualitate cu contracte tip barter.

Dacă până anul acesta Monica Gabor revenea în România în cel mai discret mod cu putință și refuza de fiecare dată să stea de vorbă cu presa, de o lună și jumătate este extrem de sociabilă. Se pare că Mr. Pink nu mai este atât de autoritar pe cât se zvonea – sau nu mai este deloc-, iar Moni profită la maximum.

Curios este că această nouă strategie nu este pentru a promova băutura iubitului ei sau aplicația de pe mobil, căci pagina ei de socializare este plină cu reclame pentru branduri sau produse din România. Privind puțin în urmă ne amintim că Moni se vindea destul de scump, așa că ne iau prin surprindere contractele de imagine de acum, pecare le împarte cu asistentele TV de acasă și care nu-i pot aduce prea mulți bani.

Monica Gabor a terminat-o cu Mr Pink
Vă mai aduceți aminte când Monica revenea în România și primul lucru era să ia o cutie cu energizantul pe care-l produce iubitul ei și să iasă din aeroport cu ea pentru a fi fotografiată? Ei bine, acest lucru nu se mai întâmplă. Mr Pink a fost înlocuit de firmele de la noi. Printre cele pe care le promovează intens se numără și prietena ei, Diana Haidinger, și magazinul ei vintage. Înainte să plece în State, Moni a încercat să-și vândă toate hainele, gentile și accesoriile de firmă în magazinul Dianei.

Mai nou, Moni pozează în clientă fidelă a magazinului, însă nu mare ar fi mirarea ca gențile de mii de euro din fotografii să fie chiar ale ei și să încerce din nou să-și scoată banii pe ele. „Bună tuturor. Hermes sau Chanel? Îmi place foarte mult geanta albastră, voi ce credeți? Sunt la …… tel:, au lucruri frumoase, și noi, și aproape noi, la prețuri mult mai mici decât în magazinele de profil”, a scris Moni pe Facebook.

Iar Diana nu este singura căreia Gabor îi face reclamă. De la restaurante, medici esteticieni, hair-stiliști sau medici ortodonți. Printre cele mai surprinzătoate înțelegri pe care le-a făcut Moni de când s-a reîntors în țără este cel cu stilistul Cristi Pascu. Pentru un simplu tuns al vârfurilor, Gabor s-a lăudat pe toate canalele publice.

„Azi m-am tuns și sunt foarte fericită, ce plăcere să mă revăd cu un om drag și hair-stylist Cristi Pascu. Vi-l recomand și vouă”, a scris Moni. Totuși, de departe, barterul care le-a întrecut pe toate este cel cu o patiserie, acolo unde s-a fotografiat alături de o tavă de cozonaci

„Azi, am mâncat cei mai buni cozonaci din viața noastră, pe lângă pateuri, ștrudele, merdenele, checuri și alte bunătăți, așa l-am cunoscut personal pe domnul care îi face, Nea Vasile Barcan”, a scris Monica.

În rest, postările șatenei seamănă fix cu cele ale asistentelor TV și ale diverselor prezentatoare, care-și fac tratamente corporale, epilări definitive sau masaje anticelulite contra unor postări de mulțumire.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*