Monica Bârlădeanu a recunoscut totul despre OȚIL. Nu-i vorba de o relație oarecare, ci mult mai INTIM. Toți au rămas mască. Ce era să mai facă DANI?! Totul a fost în direct :O

Monica Bârlădeanu a întreţinut relaţii intime cu gândul la Dani Oţil.
Actrița a făcut dezvăluirea în direct la TV, în urma unei provocări lansate de Răzvan Simion.
Este vorba despre jocul „am/n-am”, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

Invitată într-o emisiune TV, Monica Bârlădeanu, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că a fost prinsă în timp ce făcea sex cu un bărbat, și că a întreţinut relaţii intime cu gândul la Dani Oţil şi la Răzvan Simion.

Monica Bârlădeanu a întreţinut relaţii intime cu gândul la Dani Oţil și Flavia
„Am făcut sex cu gândul la Dani, Răzvan sau Flavia. Cred că mi se pare frumos să fii aşa un oaspete”, a spus Monica Bîrlădeanu, după ce Dani Oţil i-a mărturisit că același lucru i s-a întâmplat și lui. „Dacă te încălzește cu ceva, a fost și invers, să știi”, i-a spus Dani, referindu-se la faptul că și el s-a gândit în intimitate la frumoasa actriță.

Dani Oțil și Monica Bîrlădeanu, împreună la restaurant. Dani Oțil a riscat totul și a reușit să-și vadă visul cu ochii. El a devenit, recent, patron de restaurant, într-o zonă de fițe a Capitalei. Investiția făcută e de ordinul zecilor de mii de euro.

”O să-mi deschid un restaurant. Aceasta este cea mai mare dorință a mea. O să vreau să angajez și un manager, pentru că eu nu o să am timp să mă ocup. Ce fel de persoană îmi trebuie pentru aceasta? Normal, una cu experiență”, ne mărturisea Dani Oțil în primăvară. Ei bine, la doar câteva luni de când a făcut acest anunț, vedeta TV și-a văzut visul cu ochii.

Acesta e mai nou patron de restaurant și și-a atras angajații cu salarii atractive. Asta după ce, Dani Oțil a riscat și și-a investit toți banii în acest local. Este practic vorba de aproximativ 100.000 de euro, sumă ce i-a fost necesară pentru amenajarea localului, pentru chirie și alte multe cheltuieli. Pentru matinalul Antenei 1 nu va fi însă o problemă să-și completeze veniturile. El face bani frumoși și din alte proiecte în care este solicitat, precum și din activitatea de MC (maestru de ceremonii).

Faptul că a reușit să-și împlinească această dorință, nu-l va face însă pe Dani Oțil să renunțe la marea sa dragoste, televiziunea. El se vede chiar pe micul ecran până la o vârstă înaintată, chiar dacă va fi și om de afaceri de succes, și-l are ca exemplul chiar pe colegul său din trustul rival, Florin Călinescu.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*