Mituri si adevaruri despre sperma – ce alimente ii schimba gustul

Ok, stim, poate suntem pe marginea unui subiect tabu. Insa, cu totii facem sex, asa ca daca este sa lasam la o parte falsele pudori, putem sa discutam deschis despre subiectul sperma.

Se vorbeste multe despre, se aud si multe zvonuri, insa ce este adevarat si ce nu?

Am gasit cateva fun facts despre acest topic, asa ca ne-am gandit sa le impartasim cu voi (cine stie, poate va vor fi chiar de folos, daca nu in practica, macar ca si subiect de discutie la bere).


In primul rand, sperma nu are abilitatea de a-ti face dintii mai albi, in schimba este bogata in calciu, asa ca ajuta la prevenirea cariilor.

Daca este inghitita, aceasta va trece prin esofag direct in stomac, unde va fi digerata impreuna cu celelalte alimente ce se gasesc acolo.

V-am povestit ca viteaza ejacularii unui barbat este de 45 km/h, asa ca aveti grija!

Sperma este bogata in proteine, calciu si zinc, dar si alti nutrienti; poate provoca aciditate in stomac.

Gustul acesteia difera in functie de ceea ce a consumat partenerul tau, are putine calorii, si poate fi inghitita fara probleme daca nu exista sansa transmiterii de boli sexuale sau infectii.

Intimitatile difera de la o persoana la alta, asa ca ceea ce unii pot considera un act scarbos si vulgar, pentru altii poate fi pur si simplu o normalitate.

Comunicarea este importanta in timpul sexului, iar daca sunteti curiosi cum afecteaza alimentele gustul spermei, va invitam sa cititi tabelul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*