Misterul a fost elucidat după 20 de ani! De ce Jack din filmul Titanic nu s-a salvat, urcându-se pe ușă lângă Rose! Sigur nu te gândeai la asta!

Timp de 20 de ani, fanii filmului „Titanic” au avut o mare întrebare: de ce nu au reușit să se salveze ambii protagoniști? Au apărut pe internet, în ultimul timp, nenumărate variante prin care se dovedește că și Jack ar fi avut loc pe ușa din lemn pe care a plutit Rose pentru a se salva. Alături de supoziții, au apărut și diverse glume pe această temă.

Totuși, până astăzi, regizorul filmului, James Cameron, a păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect. Lămurirea a venit recent și fanii au reușit să afle de ce Jack nu a supraviețuit.

James Cameron a declarat că ușa nu ar fi putut să susțină greutatea amândurora. O singură variantă posibilă exista: ambele personaje să își pună vestele de salvare sub ușă, ca aceasta să plutească. Doar că procedura ar fi durat câteva minute bune, iar Jack ar fi făcut hipotermine și ar fi murit. Pe scurt, soarta lui era scrisă și nu avea altă șansă de salvare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*