Mirela Vaida, facuta praf dupa ce a UMILIT-O pe asistenta Simonei Gherghe in direct! Reactia acida venita abia acum: „Esti nervoasa, Mirelo? Ai draci? Modul mizerabil…” :O

Mirela Vaida, candva adorata de fanii emisiunii matrimoniale pe care o prezenta, este criticata acum dupa ce show-ul a fost scos din grila. Insa, reactia pe care a avut in primele ei zile la carma emisiunii prezentata pana acum de Gherghe i-a facut pe putinii admiratori, care au sustinut-o indiferent de alegere, sa se intoarca si ei impotriva prezentatoarei.

Intr-una din emisiuni, asistenta Paula Minginer a sarit ca arsa de pe scaun si a fugit in culise. Cand a revenit in platou, desi a sustinut ca a fost anuntata ca are o problema cu rochia, Mirela a certat-o in direct. Reactiile negative au inceput sa apara, iar prezentatoarea este criticata de telespectatori.

„Esti nervoasa Mirelo? Ai draci?? Pai da, dupa ce i-ai stricat audienta Simonei inca din primele zile.
Iesirea nervoasa si modul mizerabil in care a tratat-o pe asistenta Paula m-a facut sa-mi pierd si ultimul gram de respect pe care il mai aveam pentru ea.

Pai orice femeie ar fi reactionat urat, numai la gandul ca ar putea avea o pata de sange pe rochie. Si ea, Mirela, a tinut neaparat sa o faca de ras in fata unei tari intregi, motivand ca nici ea nu mai poate sa le duca pe toate.

Mirelo, dar te-a fortat cineva sa iei si emisiunea asta. Probabil ca doar banii. Caracterul tau devine din ce in ce mai indoielnic pe zi ce trece.

Si am o vorba pentru asa zisii mei prieteni: mai fratilor, daca nu va convine ca va critic IDOLUL puteti sa iesiti singuri din lista. Nu voi spune mai multe deocamdata!!! Doar..deocamdata”, a scris fosta admiratoare a Mirelei Vaida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*