Mireasa care nu are voie să zâmbească: nunta anului, stabilită de dictatorul unei mici ţări… Prin ce a trecut femeia:

Fotografiile unei mirese care pare extrem de nefericită fac înconjurul lumii, pentru că tânăra arată ca şi cum ar fi fost forţată să se căsătorească. De fapt, lucrurile nu sunt ce par a fi!

Mireasa Marjona Hudoidodova se comportă, de fapt, aşa cum este obiceiul în Tadjikistan, mica ţară din Asia Centrală: miresele nu au voie nici să zâmbească în timpul ceremoniei şi nici să îşi privească soţul.

Contrastul dintre tânără şi viitorul său soţ, care zâmbeşte larg, este unul deranjant. Mirele este profesor şi se pare că acesta o admira pe Marjona, pentru că o văzuse, dar cei doi nu se cunoşteau, scrie Daily Mail.

Căsătoria, numită „nunta anului” de presa locală, este una aranjată chiar de dictatorul ţării, Emomali Rahmon. Mireasa a fost chiar întrebată de presă dacă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a accepta căsătoria aranjată, dar aceasta a negat.

Preşedinţia a plătit echivalentul a 1400 de euro pentru a cumpăra daruri pentru mireasă şi familia sa, iar tânăra şi-a cusut chiar ea rochia de mireasă.

In Tadjikistan, miresele nu au voie sa zambeasca in timpul ceremoniei si nici sa isi priveasca sotul. Fotografiile fac inconjurul lumii

Mireasa Marjona Hudoidodova se comporta, de fapt, asa cum este obiceiul in Tadjikistan, mica tara din Asia Centrala: miresele nu au voie nici sa zambeasca in timpul ceremoniei si nici sa isi priveasca sotul. Contrastul dintre tanara si viitorul sau sot, care zambeste larg, este unul deranjant.

Mirele este profesor si se pare ca acesta o admira pe Marjona, pentru ca o vazuse, dar cei doi nu se cunosteau, scrie Daily Mail.

Casatoria, numita „nunta anului” de presa locala, este una aranjata chiar de dictatorul tarii, Emomali Rahmon. Mireasa a fost chiar intrebata de presa daca s-au facut presiuni asupra sa pentru a accepta casatoria aranjata, dar aceasta a negat. Presedintia a platit echivalentul a 1400 de euro pentru a cumpara daruri pentru mireasa si familia sa, iar tanara si-a cusut chiar ea rochia de mireasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*