Mircea Radu a fost surprins în cimitir, lângă un mormânt. Se pare că de multe ori merge acolo fără ca nimeni să știe! Povestea din spatele imaginii

Mircea Radu și-a botezat fata cu numele mamei sale. Prezentatorul de televiziune a devenit tată de fată pe 13 februarie 2017.

Soția lui Mircea Radu a născut prin cezariană. Prezentatorul TV, care mai are un băiețel, Tudor (3 ani), nu a aflat sexul bebelușului în urma unei ecografii, ci datorită unei coincidențe copilărești.

„Când am aflat că voi fi fată, eram în maşină, parcat în faţa spitalului şi îmi aşteptam soţia să iasă de la doctor, de la examinarea periodică.

Şi eu eram nerăbdător să aflu ce va fi, fată sau băiat, iar pentru că soţia mea întârzia – mi se părea că stă de ore acolo- mi-am zis : dacă persoana care traversează prima bulevardul Dacia (din locul în care eram parcat vedeam bine o porţiune din bulevard) e femeie, atunci va fi fată; dacă e bărbat, va fi băiat.

Şi a trecut o doamnă cu nepoţica ei de mână. Acela e momentul în care am „aflat” că al doilea copil al meu va fi fată”, a povestit amuzat praspătul tătic.

Și, așa cum s-a întâmplat la toate evenimentele din viața sa, amintirea mamei pe care a pierdut-o prematur a căpătat din nou putere, în acea zi de februarie.

„Pe fiica mea o va chema Clara Elena. Sunt nume frumoase, limpezi, melodioase, iar unul dintre ele este în memoria mamei mele”, a mărturisit Mircea.

Elena Radu, femeia care i-a dat viață, s-a stins pe când el avea doar 10 ani, în urma unei nemiloase lupte cu cancerul, pe când abia trecuse de pragul vârstei de 50 de ani.

Mircea Radu suferă de o boală ÎNGROZITOARE. Anunțul a fost făcut chiar de el


Celebrul prezentator TV, Mircea Radu, suferă de o boală care îi dă foarte multe bătăi de cap. Anunțul despre teribila maladie a fost făcut chiar de el. Este vorba de spondiloză cervicală.

Vedeta TV a explicat pe larg boala, care provoacă amețeli și dureri nu foarte ușor de suportat. „Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie și am umblat în raftul cu medicamente – știam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguiețe, colorate pentru afecțiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există. Și un plasture pe bază de ardei iute; cum ar fi să îl iau cu mine și să-l înmoi în ciorbă la un restaurant?…

Era liniște, vecinii dormeau și câinii lor și canarii lor și pisicile lor toate. Cerul era senin, cu stele, o lună și un avion ce pâlpâia în drumul lui spre vest, Paris-London-New York, cum scrie pe sticluțele de parfum. Mi-a venit să beau un pahar de vin; aveam o sticlă deshisă deja, cu un cabernet sauvignon profund și catifelat și să ascult River Is Waiting a domnului John Fogerty dar am renunțat la ambele; nu avea niciun sens, durerea nu mi-ar fi trecut.

Am înghițit paracetamol cu apă de la robinet – ”s-o lași să curgă mai mult dacă vrei mai rece” am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea… M-am așezat în pat, pe spate, așteptând cu ochii deschiși amețelile și amorțeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine nicidată singură”, a afirmat Mircea Radu, conform Libertatea.ro.

Spondiloză cervicală este o afecţiune care se manifestă printr-o uzură anormală a cartilajului ce înveleşte oasele gâtului (vertebrele cervicale). Această este o cauza frecvenţa a durerilor cronice în zona gâtului. Partea din spate a gâtului include coloana cervicală, precum şi muşchii şi ligamentele care o înconjoară şi o susţin. Coloana cervicală este formată din şapte oase numite vertebre. Primele două sunt uşor diferite faţă de restul deoarece fac legătură între coloana şi craniu, permiţând capului să se întoarcă într-o parte şi în alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*