Mihai Nesu, gest EMOTIONANT de Craciun

Mihai Nesu, tintuit de cinci ani intr-un scaun cu rotile, isi dedica timpul fundatiei care ii poarta numele, aceasta fiind metoda prin care a reusit sa-si gaseasca echilibrul dupa toate lucrurile rele care i s-au intamplat.

Mihai Nesu a decis de Craciun sa le infrumuseteze viata unor copii sarmani, carora le-a oferit cu adevarat o zi de sarbatoare. Alaturi de echipa sa de la fundatie, Mihai Nesu le-a oferit micutilor o multime de daruri la care nici nu ar fi putut visa. De altfel, chiar daca fizic nu va mai putea reveni vreodata la normal, pe chipul lui Mihai Nesu se poate observa cu usurinta fericirea adusa de eforturile pe care le depune zilnic pentru oamenii sarmani.

„Dragi prieteni, impartasim cu voi momentan doar cateva poze din inima noastra. Tocmai am terminat Serbarea de Craciun si noi cei care lucram zi de zi cu copiii am fost mai coplesiti ca ei de emotii si de atata dragoste vazandu-i pe aproape toti impreuna. Urmeaza in zilele viitoare multe alte poze din lumea ingerasilor Mihai Nesu Foundation. Momentan cateva poze de ansamblu cu copiii, cu cei mai puternici parinti, cu voluntarii, cu angajatii. Suntem bucurosi sa fim impreuna si speram ca pe viitor sa cantam tot mai tare in serbare!

Mai stiti cei 22 de copii de la sate, care au fost dusi la coafor, restaurant si la cumparat hainute calduroase, nu? Cam asa arata fericirea de pe chipul lor de-aseara dupa ce au primit si cutiutele cu cadouri. Din pacate o parte din ei le-au vazut la lumanare, pentru ca nu au electricitate. Altii erau fericiti anul trecut ca aveau 5 globuri in bradut.

Ei stau bine, stim cateva familii care n-au nici bradut. Unul il donam noi, cu tot cu accesorii, dar nevoile merg la mai mult de atat. Ne bucuram ca le-am vazut iar chipurile pline de fericire! Multumim celor care sunteti alaturi de copii! Si daca n-ai bradut, te transformi in bradut si luminezi cand esti plin de bucurie!”, a scris Mihai Nesu pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*