Mihaela Rădulescu, din nou GOALĂ pe Internet. Imaginile cu care vedeta de 48 de ani a surprins pe toată lumea

Vedeta de 48 de ani şi-a surprins fanii cu un set de fotografii în lenjerie intimă, postate pe Facebook.

Mihaela Rădulescu nu renunţă la stilul său neconformist şi le dă un sfat admiratorilor săi.

„Dupa atatea discutii publice despre egalitatea femeii cu barbatul, simt nevoia de… feminitate. Aia de moda veche, care face minuni. Acea varianta de interior a oricarei femei indragostite, care vrea… totul si da totul. Sigur, exista atatea ipostaze ale feminitatii, ale seductiei si nu toate sunt despre lenjerie sau sex.

Dar, pentru ca suntem in luna asta de primavara, de daruri, de chef de viata si iubire si pentru ca mie nu mi-e greu sa vorbesc despre… ce ne place tuturor, propun un atac frontal asupra barbatilor din dotare cu… dantela, matase, port-jartiere, sutiene complicate si body-uri sofisticate, halate unduitoare si… porniri pe masura. Nu doar florile si pomii infloresc acum, ci si femeile iubite!

Mi-am gasit tot ce mi-am dorit… online. Am facut cateva poze pentru voi, aici si mai tarziu pe Instagram, dar colectia noua e infinit mai indrazneata si mai variata. Dati un click aici si dati-va voie sa fiti seducatoare la maxim!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu are mare grijă de alimentația ei și asta se vede. Vedeta TV mănâncă sănătos și face mișcare cu fiecare ocazie. Deși mulți o critică pentru modul în care arată, ea a lăsat un mesaj cu subînțeles pe contul său de socializare.

”După ce faceţi 50 de flotări, câte abdomene puteţi, nişte exerciţii pentru picioare şi fund şi nişte cardio, abia atunci puteţi vorbi. Până atunci, beţi un suc de grapefruit. Sau orice suc. Şi bucuraţi-vă de viaţă şi muncă, precum fac eu. Nu suntem diferiţi, dar s-ar putea să vrem lucruri diferite în viaţă. Ceea ce este grozav! Faceţi lucrurile în felul vostru, eu le fac în felul meu, toată lumea câştigă!” a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina sa de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*