Mihaela Borcea, SCENE INCENDIARE cu iubitul în parcare la ORA 2 NOAPTEA Totul a fost FILMAT

Când am auzit prima oară de divorţul soţilor Borcea, am crezut că e doar un zvon. Nu era prima oară când căsnicia lor o luase pe o pantă descendentă. Ulterior, lucrurile s-au confirmat şi mulţi şi-au spus că asta era doar încă o poveste cu final aşteptat. Nu şi pentru Mihaela!

Timp de 22 de ani, lumea ei s-a învârtit în jurul lui Cristi Borcea, bossul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Pentru el se străduia să fie mai frumoasă, mai în formă, mai surâzătoare. Pentru el şi pentru cei trei copii a sacrificat sănătate, siluetă şi poate şi unele vise. Dar când cuplul părea că se solidarizase în faţa unui nou atac venit din nevăzut – otrăvirea cu metale grele, mariajul lor îşi trăia pe ascuns ultimele clipe.

Şi, deşi divorţul a fost cea mai grea lovitură încasată până acum, Mihaela a avut tăria să păşească la fel de zâmbitoare şi la proces, unde şi-a ţinut soţul de mână la ieşirea din tribunal, dar şi în noua ei viaţă, din care Cristi face parte în continuare, dar altfel. E o lecţie de eleganţă menită să ne demonsteze tuturor că doi oameni care au împărţit atât de multe lucruri în viaţă pot fi civilizaţi şi după ce dragostea eşuează.

Astazi, Mihaela Borcea nu mai poate ascunde idila cu iubitul care îi ţine loc şi de şofer. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a fost surprinsă alături de Sorin în ipostaze destul de apropiate.
Mihaela Borcea îşi găsise anul trecut fericirea în braţele unui bărbat mai tânăr, fost poliţist şi totodată omul ei de încredere, Sorin. Iubita de atunci a acestuia a provocat un adevărat scandal, vorbind despre faptul că Sorin nu îi era numai un simplu şofer ci şi amant. Mihaela Borcea a negat totul categoric, deşi şi-a luat „şoferul” în vacanţă cu ea, în America. Acum, CANCAN i-a filmat pe cei doi în ipostaze tandre.

În noaptea miercuri spre joi, Mihaela Borcea şi Sorin Rap au luat cina într-un restaurant renumit din nordul Capitalei, unde s-au simţit bine, pentru că au zăbovit până spre ora două dimineaţa. Când s-au hotărît să iasă, au făcut-o ca doi îndrăgostiţi, adică ţinându-se de mână. Sorin a ţinut-o grijuliu pe Mihaela. Protejată de maşină, Mihaela Borcea i-a furat apoi un sărut scurt şoferului!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*