Mihaela Borcea NU mai arată deloc așa. S-A ÎNGRĂȘAT foarte, foarte mult și s-a tuns scurt de tot. Imaginile în care e de nerecunoscut

Mihaela Borcea s-a îngrășat. Vedeta are din nou probleme cu silueta.
Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil.
Vedeta, care a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului ei partener de viață, a avut numeroase oscilații în greutate de-a lungul anilor.

După ce la un moment dat a reușit să slăbească spectaculos, acum Mihaela Borcea a acumulat din nou kilograme.

Pe pagina sa de pe un site de socializare, Mihaela Borcea a publicat câteva fotografii în care se află la salonul de evenimente pe care îl deține. Împreună cu angajatele sale se ocupă de câteva aranjamente florale. Ceea ce atrage atenția este silueta Mihaelei Borcea, care nu mai este ce a fost odată.

Se vede cu ochiul liber că vedeta a luat în greutate. Deși este îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare neagră și cu o bluză vaporoasă, se observă foarte bine că s-a îngrășat, formele sale fiind din ce în ce mai voluptuoase.

„Dintotdeauna am fost atrasă de frumos și perfect, Eu nu consider că sunt sunt o tipă perfectă, dar tind spre perfecțiune, iar cine mă cunoaște știe despre ce vorbesc!!”, este mesajul pe care Mihaela Borcea l-a postat lângă imaginile în care apare la treabă alături de angajatele sale.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*