Mesajul fiicei unui important lider PSD pentru romanii care protesteaza seara de seara in Piata Victoriei: „Daca tot iesiti ca oile…”

Ruxandra Țuțuianu (25 de ani), fiica deputatului PSD Adrian Țușuianu, șeful comisiei de monitorizare a activității SRI și, totodată, șeful PSD Dâmbovița, și-a manifestat „scârba” față de protestatarii care ies seară de seară în Piața Victoriei împotriva politicienilor corupți.

Ruxandra este pasionată de lux și îi place să pozeze provocator. Tânăra i-a făcut pe protestatari „niște oi care urlă neinformat” și care lasă „mizerii” în urma lor: „Dacă tot ieșiți ca oile în Piața Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuși de puțin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsați în urmă! Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă, sunteți un haos desăvârșit! ADUNAȚI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”. Conform profilului său de Facebook, Ruxana Țuțuianu este angajată a Ministerului Afacerilor Externe.

Tatăl ei, Adrian Țuțuianu, a fost acuzat de furt, abuz în serviciu și trafic de influență. Toate aceste acuzații i-au fost aduse noului șef Comisar SRI în perioada 2012-2016, când a fost președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

NU uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*