Medicul i-a spus că va naște un MONSTRU! Mărturisirea cutremurătoare a femeii, un an mai târziu

Veronica Semchenko era însărcinată și trebuia să fie mamă pentru a doua oară. Deși era foarte fericită pentru sarcină, în sufletul ei se dădea o luptă cruntă… Medicii i-au spus că va naște un copil „deosebit”, pe care l-au numit chiar „monstru” și i-au spus să avorteze. Femeia, împreună cu soțul ei, a spus că nu va face asta și că va păstra copilul.

 La un an de la nașterea bebelușului, Veronica a publicat pe Facebook următorul mesaj:

”Cu un an în urmă în familia noastră a avut loc o minune – s-a născut fiul nostru! L-am numit Ieroteu, ce înseamnă în greacă „Sfințit de Dumnezeu”. Multe lucruri au avut loc (sau poate adevărate minuni?) pentru ca Dumnezeu să ne convingă să renunțăm la copil. Fiul nostru iubit s-a născut „deosebit”, el are sindromul Down. Mulți ne-au întrebat dacă am știut despre asta înainte de nașterea lui. Da, desigur că știam. Am aflat despre asta când eram în a 21-a săptămână.

Am decis cu soțul că fiul nostru va trăi. Atunci mulți medici au început să ne atace dur. Ei ne spuneau la modul direct că se va naște un monstru și că suntem nebuni dacă decidem să păstrăm copilul.

Eu înțeleg cuvântul „deosebit” în două sensuri: unul negativ și altul pozitiv. Când spun că fiul nostru este deosebit, spun asta în sens pozitiv, pentru că Ieroteu este un dar de la Dumnezeu. În el există ceva mai mult decât au copiii simpli. Zâmbetul, iubirea lui – totul este mult mai profund! El nu este ca toți ceilalți copii și ne mândrim cu asta.

Atunci când îți zâmbește ai impresia că îți zâmbește întreg universul. Este un sentiment minunat! (..) Vă doresc vouă tuturor și familiilor voastre sănătate! Viața este frumoasă și ea continuă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*