MĂRIUȚA e prostituata fără „pește”. Agață câte un client și merge cu el într-un loc retras, dar nimeni nu a luat în seamă detaliul cel mai important. Femeia cară mereu după ea o PLASĂ. Abia când ajung să-și facă treaba, bărbații realizează ce are în pungă. Nu s-a mai auzit una ca asta

Parcă nu era de ajuns că prostituatele şi-au stabilit cartierul general în faţa unui liceu de elită din municipiul Petroşani.

Acestea îşi racolează clienţii chiar în faţa oamenilor legii, iar totul a fost surprins de o cameră video. Pe filmare se vede cum prostituata pare chiar să schimbe amabilităţi cu poliţiştii în loc să fugă. Şi mai surprinzător este că tânăra şi-a racolat clientul şi-şi vede de treabă, la fel şi echipajul.

O filmare realizată în municipiul Petroşani, chiar în faţa unei şcoli apreciate, arată cum o prostituată negociază tariful pentru o partidă de amor, ziua în amiaza mare, cu şoferul unui TIR. Un echipaj de poliţie apare în zonă, foarte probabil cu treabă o altă treabă, însă o observă pe tânăra care practică prostituţia chiar în momentul în care un camion opreşte iar şoferul încearcă să negocieze tariful. Unul dintre agenţi pare să schimbe câteva vorbe cu tânăra cunoscută că practică prostituţia şi în loc să o ia la întrebări se urcă în maşina de patrulare şi pleacă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

La fel şi prostituata, nu înainte de a le zâmbi. Mai surprins pare să fie şoferul camionului care-şi alungă temerile după ce constată că poliţiştii şi-au văzut de ale lor, şi o ia în cabină pe tânără. Nu este pentru prima dată când prostituatele care operează la şosea, în faţa liceului din zona de nord a Petroşaniului, îşi vad de „treabă” sub ochii îngăduitori ai celor care trebuie să le oprească.

Recunoaşte cu teamă o angajată a liceului care spune că de foarte multe ori echipaje de poliţie stau şi la taifas cu „traseistele”. Conducerea liceului susţine că de un an de zile a făcut reclamaţie la Poliţia Petroşani şi mai mult de atât nu poate face pentru că locul este unul public. Conducerea Poliţiei Petroşani susţine că le-a sancţionat pe prostituate, inclusiv pe cea care-şi negocia tariful în faţa agenţilor.

„Eu sunt fată cinstită, fac oral fără prezervativ şi este 30 de lei”
Tinerele care au găsit în „ieşirea la şosea” o soluţie de a face bani povestesc despre cum sunt chiar protejate de unii poliţişti din Petroşani. Astfel, o prostituată din Haţeg, care vine zilnic în Petroşani pentru a se prostitua, susţine că un singur telefon trebuie să dea dacă dă peste un „client” ce îi face probleme.

Femeia îşi spune Măriuţa şi operează în principal de la amiază şi până târziu în noapte. Fără să ştie că este filmată, prostituata se confesează. „Era mai multe dar fata aia înaltă a plecat în străinătate zilele trecute. Acolo face mai mulţi bani. Sunt încă vreo două din Petrila dar le-am bătut şi le-am gonit că era urâte şi stricau treaba. Aici la liceu acum sunt eu şi cu o fată din Vulcan. Ea vine de la 10-11 şi până la 3-4. Eu de la 1 şi până seara. Mai vin şi altele dar noi două suntem cam tot timpul aici. Eu sunt fată cinstită, fac oral fără prezervativ şi este 30 de lei. Un „normal” e tot 30 dar numai cu prezervativ, eu mă protejez. Am şi locul meu, nu-i problemă, mergem pe satele alea de la Petrila, se face un drum la dreapta în pădure.

Acolo facem treaba, fac tot şi normal şi anal şi oral. Eu n-am peşte pentru că peştii bat femeile să le ia banii, deci nu vă fac probleme. Eu sunt fată cinstită, am copil de patru ani acasă şi bărbat. Am şi „cauciuc” şi pătură ca să nu murdărim maşina”, spune prostituata în timp ce-şi arată „arsenalul”, plasă în care-şi ţine pachetul, o pătură şi prezervativele.

Femeia se laudă că este prietenă cu poliţiştii, iar unul dintre ei i-a spus că „la orice oră dacă am probleme să-i fac un apel şi imediat apare”. „Mor văzut şi nu au treabă (n.r. vorbeşte de o patrulă de poliţie care chiar în acel moment trece prin zonă). Am pe unul care moare când mă vede. Numa’ dacă dau un semnal acum şi imediat apare şi ii ia la întrebări pe ăia care îmi fac necazuri. Totdeauna când am o belea trebe să-l sun”, mai susţine prostituata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*