Maria Constantin și-a făcut bagajul și s-a întors acasă la primul soț! Cum a reacționat copilul ei când a văzut-o

În plin proces de divorț de Marcel Toader, Maria Constantin nu poate uita de cel mai important bărbat din viața sa. Artista de muzică populară și-a făcut bagajele și s-a întors la primul soț, acolo unde o așteaptă de fiecare dată fiul său, Codruț.

Copilul locuiește de ani de zile cu tatăl său și cu actuala soție a acestuia, iar din când în când, Maria merge să îl vadă sau să plece împreună în excursii.

Maria a fost acuzată de multe ori că și-a abandonat copilul, ba mai mult decât atât, fostul soț a declarat că nu întotdeauna copilul vrea să vorbească la telefon cu mama lui, însă ultima reîntâlnire a fost una emoționantă pentru amândoi.

Potrivit wowbiz.ro, întâlnirea mamei cu fiul ei a fost una extrem de emoționantă, cei doi izbucnind în lacrimi în momentul revederii. După ce emoțiile au trecut, iar Codrut a primit de la mama sa darul pe care aceasta i-l pregătise și adusese din Cipru, din vacanța sa, Maria și-a luat fiul și au plecat împreună, la oraș, pentru a se plimba și pentru a vorbi.

„Au fost la un film pentru copii, apoi la masă și la locurile de joacă pentru cei mici. S-au plimbat, și-au cumpărat tot ce și-au dorit și au putut să vorbească în voie unul cu altul. Și-au făcut planuri pentru vacanța de Crăciun, pe care doresc să o petreacă împreună, la București. Atât pentru Maria, cât și pentru Codruț revederea a fost emoționantă”, a declarat o persoanî din preajma Mariei Constantin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*