Margherita de la Clejani e maritata de trei ani! Marturii-SOC! „E o placere! Sunt casatorita cu…”- Sotul ei e si el vedeta in Romania!

Margherita de la Clejani a facut marturii-soc in timpul unei interventii prin telefon la o emisiune.

Cei doi tineri au o istorie veche impreuna, iar presa i-a dat cuplati de mai multe ori. Ba mai mult, in urma cu vreo trei ani, ei s-au si cununat in cadrul unei ceremonii difuzate la TV, in emisiunea lui Nea Marin Barbu. „Sunt aici la Vama Veche cu Giani. Suntem casatoriti de trei ani de zile. Cum, nu stiati?”, a spus Marga si imediat a fost completata de ‘sotul ei’: „Cum, mai Mihai (n.r. Morar), tu nu stiai? Tocmai tu care lucrezi in presa. Esti la curent cu toate stirile”.

„Am facut o cununie acum trei ani. Nea Marin ne-a fost nas, primarul de la Soparlita ne-a cununat”, a spus Margherita. „Eu si Margherita formam cel mai bun cuplu”, a precizat Giani.

Marga de la Clejani, indragostita de Emir din „Dragoste infinita”! I-a scris pe Facebook ca il place! Raspunsul uimitor primit de la actor: „Te iubesc, Margherita”

Margherita de la Clejani si Maria Carneci sunt fane infocate „Dragoste infinita”. Fiica lui Ionita si a Vioricai de la Clejani sustine ca este indragostita de Emir. Ba mai mult, i-a si declarat dragostea.

„Emir este personajul necativ. I-am dat un mesaj pe pagina lui de Facebook si i-am zis ca-l iubesc. Mi-a raspuns si eu. Uite: ‘Te iubesc, Margherita’.

Mi-a raspuns in turca. Este cel mai frumos barbat din lume, are cele mai frumoase calitati. Are o atitudine care mie imi place. Este barbatul perfect pentru mine”, a declarat Margherita de la Clejani la Teo Show.

„Mie imi place de Kemal. Eu il placeam si daca era sarac”, a spus Maria Carneci.

Cele doua au primit test din serialul lor preferat. Desi au avut parte si de o serie de intrebari capcana, cele doua s-au descurcat de minune.

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL

Cand a intrat in platoul emisiunii, Adriana Bahmuteanu a crezut ca nu vede bine! Cat de mult a slabit Viorica de la Clejani: „Esti pe jumate fata de cum erai!” Le-a spus tuturor reteta

VIORICA de la CLEJANI a spus totul în direct! Iată cum a reuşit să slăbească spectaculos: „Am…“

Viorica de la Clejani, considerată una dintre cele mai apreciate artiste de petrecere e la noi, a reuşit să dea jos kilogramele care îi dădeau bătăi de cap, iar recent a mers într-o emisiune TV, acolo unde a dat toate detaliile despre cum a reuşit să slăbească în mod spectaculos.

Alături de Ioniţă de la Clejani, Viorica a povestit în direct, în cadrul emisiunii TV prezentată de către Adriana Bahmuţeanu şi Cristi Brancu cum a slăbit.

„Spune-ne ce ai făcut! Eşti pe jumate faţă de cum erai tu“, a constatat Adriana Bahmuţeanu. „N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu“, a povestit Viorica de la Clejani.

„Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor“, a fost completarea lui Ioniţă de la Clejani.

Viorica de la Clejani a reuşit să intre la inimile publicului, fiind apreciată atât pentru calităţile sale vocale, cât şi pentru veselia ei, care o transmite şi celor din jur. Vedeta are o legătură strânsă cu fanii ei şi le împărtăşeşte multe momente din viaţa ei. Deşi în luna august împlinesc 26 de ani de căsnicie, Viorica şi Ioniţă de la Clejani îşi păstrează simţul umorului şi par să se înţeleagă la fel de bine ca la început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*