MARE ATENȚIE! Ce să nu faci NICIODATĂ în timp ce faci dragoste. SUNT VIZATE mai ales femeile de peste 30 de ani…

Ce să nu faci niciodată în timpul amorului

Când ești în pat cu persoana iubită, un simplu gest îi poate stinge dorința. Pentru că știm că nu vrei asta, ne-am gândit să îți spunem ce să nu faci niciodată în timpul amorului.
Multe persoane, inclusiv femeile, nu își sărută partenerul atunci când fac dragoste. O fac din cauza poziției incomode sau pentru că nu vor să întrerupă ritmul, dar specialiștii recomandă să nu ignori acest aspect. Fă un efort și sărută-ți iubitul sau iubita, pentru că îți vei îmbunătăți viața intimă.

Nu ignora celelalte părți ale corpului
Organele genitale sunt cele mai importante în timpul contactului intimi, însă nu trebuie să ignori celelate părți ale corpului partenerului. Acordă atenție și coapselor, spatelui, taliei, pentru că sunt zone erogene, mai ales la femei. Dacă vei atinge aceste părți, îți vei stimula și mai mult partenerul și va căuta metode să te răsplătească.

Nu îți mușca partenerul
Mulți oameni vor un partener agresiv, însă trebuie să știi că, dacă îl muști atunci când nu este pregătit, îi vei provoca durere și disconfort ori îl vei speria. Asigură-te că partenerul tău este pregătit, înainte să îi muști urechea, umărul, gâtul sau orice altă parte a corpului.

La 30 de ani, o femeie a atins punctul maxim al feminității sale și al implinirii din punct de vedere amoros. Unele femei abia acum ajung să trăiască adevăratele orgasme. Împlinirea pe care i-o aduce maternitatea o face să aibă mai multă încredere în ea şi, prin urmare, să fie mult mai pasională şi mai inventivă, inclusiv pe plan erotic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*