Marcel Toader, pregătiri pentru nunta cu numărul 7: “Vreau o fetiță”

Marcel Toader este din nou pe piață.

Nici nu a divorțat oficial de Maria Constantin (30 de ani), că Marcel Toader (54 de ani) se gândește deja să se arunce în brațele altei femei. Asta ne-a mărturisit ieri omul de afaceri, care își face planuri pentru cea de-a 7-a căsătorie. Dar și pentru un copil!

Încurcate sunt căile amorului! După patru ani de iubire, dintre care doi ani de căsătorie, Marcel Toader și Maria Constantin au anunțat, în urmă cu o lună, că divorțează. Mai mult, fostul rugbist s-a dus la diferite emisiuni de televiziune, pentru a le spune tuturor că el nu a mai întreținut relații intime cu soția lui de un an. Acum, în plin divorț, Toader își face planuri pentru cea de-a 7-a căsătorie, pentru că, spune el, îi este dor să fie iubit. Mai mult, calitățile fizice ale viitoarei soții, pe care și-o dorește Marcel, sunt total opuse de cele ale Mariei, care este minion cu ochii albaștri.

Maria și Marcel, pe vremea când se înţelegeau bine la „Ferma Vedetelor”, show-ul de la PRO TV

“Vreau să mă însor din nou și să am o fetiță. Îmi doresc ca femeia care o să fie lângă mine să aibă obligatoriu ochii verzi, să fie înaltă și, în ce privește vârsta, nu am pretenții să fie tinerică. Puteam să fac un copil și cu Maria dacă voiam, însă ea ar fi făcut pasul acesta doar de ochii presei, nu pentru că așa ar fi simțit. Până o să îmi găsesc acea femeie, o să am grijă de familia mea, de fiul și de mama mea, pe care i-am neglijat. Ieri (n.r. duminică, 15 octombrie) am fost și la biserică, să mă rog pentru mine și sper să mă ajute Dumnezeu să fie bine”, a declarat, pentru Click!, Marcel Toader. În acest moment, afaceristul se află în plin proces de divorț cu Maria Constantin. Cei doi trebuiau să semneze actul de separare, în urmă cu o lună, la notar, pe cale amiabilă, însă omul de afaceri nu s-a prezentat. Așa că cei doi se vor întâlni la tribunal, pe 21 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*