Mara Bănică nu a mai rezistat!”Anunţ pe această cale că…”

Mara Bănică nu a mai rezistat! Cum comentează divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin. „Anunţ pe această cale că…”

Mara Bănică a comentat în stilul caracteristic divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin. Jurnalista a ironizat întreaga situaţie şi a glumit pe seama dezvăluirilor făcute de încă soţul interpretei de muzică populară.

“Marcel Toader vrea să-l sesizeze pe premier pentru că un angajat de la Ministerul Mediului i-ar fi ars (încă) nevasta. Pe acest principiu, anunţ pe această cale că îl voi sesiza pe ministrul culturii pentru faptul că Tarky se crede cântăreţ şi pe ministrul sănătăţii pentru că Guţă continuă să se înmulţească. Am zis!”, a scris Mara Bănică pe contul personal de socializare.

În ultimele zile, Marcel Toader a acuzat-o pe Maria Constantin că l-a înşelat în repetate rânduri. Artista nu a făcut, până în prezent, nicio declaraţie oficială pe seama dezvăluirilor.

Mara Bănică a răbufnit şi a tras-o la răspundere pe doctoriţa bătută şi umilită de soţ: „Când aţi fost la poliţie, aţi spus că…” Citeste articolul

Deşi mărturisirile terifiante ale doctoriţei bătută, sechestrată şi umilită de Niculae Ciobanu, şeful de la DGA Călăraşi, dau fiori oricui le aude, Mara Bănică nu a mai rezistat şi a confruntat-o. Jurnalista i-a cerut explicaţii Cristinei Ciobanu pentru declaraţiile făcute în faţa poliţiştilor, cărora le-a spus la un moment dat că îi duce dorul bărbatului care a supus-o la chinuri ca-n filmele de groază.

Mara Bănică a fost revoltată de faptul că doctoriţa le-a mărturisit la un moment dat unor poliţişti că îi e dor de bărbatul care i-a fost soţ timp de doi ani de zile. Mai mult, jurnalista a cerut explicaţii şi despre momentele în care bărbatul şi-ar fi pipăit şi privit una dintre fiice în timp ce era goala.

„Când aţi fost la poliţie, aţi spus că îl iubiţi şi că vă e dor de mâinile lui mari. Am impresia că e o acuzare: îl acuzaţi de incest. L-aţi văzut că le pipăia (…). Adică făcea incest? (…).Doamnă, eu cred că dragostea şi obsesia nu ţin cont de câte clase avem!”, a reacţionat Mara Bănică în cadrul unei emisiuni TV.

Doctoriţa a subliniat faptul că se temea de soţul ei, despre care a declarat că e bipolar. Mai mult, Cristina Ciobanu a mai spus că şeful de la DGA Călăraşi avea un comportament total neadecvat faţă de fiicele lui dintr-o altă căsătorie.

„Îmi era frică de el… ştie să manipuleze foarte bine. Erau discuţii pe tema banilor, a fiicelor sale, avea un comportament urât şi faţă de fiicele lui. (…). Tatăl ei o privea goală, zâmbea în timp ce ea se apleca. (…). Fata a ieşit din biserică plângând.”, a povestit Cristina Ciobanu, soţia comisarului-şef de la Direcţia Generală Anticorupţie Călăraşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*