,,Mami tocmai a făcut apă de extraterestru pe podea”, fetița de 8 ani a sunat la ambulanță când mamei i s-a rupt apa, dar au ajuns prea târziu…

Chantelle Edmund știa exact cum se va naște copilașul ei, plănuia o sarcină sub apă împreună cu soțul, dar nu știa că nu va avea parte de asta, ci de o experiență halucinantă.

Bebelușul Eva Rai nu s-a ținut de planul mamei și a decis să se nască cu două săptămâni mai devreme, femeia de 26 de ani credea că mai are ceva vreme până să nască, dar când i s-a rupt apa nu a avut de ales și a fost obligată să o cheme pe fetița ei de 8 ani, Keira Jade, care era împreună cu nepoata ei sus și se uitau la un film.

Cele două fetițe au rămas uimitor de calme pe toată durata nașterii, i-au adus femeii prosoape și apă, iar la 35 de minute distanță Eva Rai s-a născut, doar cu ajutorul mânuțelor surorii sale mai mari! Keira a sunat apoi la ambulanță pentru mama ei și a spus: ,,Mama tocmai a făcut un extraterestru pe podea!”.

Chantelle, mama fetelor a mărturisit despre fiica ei, care, e de înțeles că a fost cam șocată de ceea ce a trebuit să vadă și să facă: ,,Până acum câteva luni ea credea că copiii se nasc printr-o ușiță secretă care se deschide în burticile mămicilor, dar acum își iubește la nebunie surioara din cauza căreia a devenit o vedetă la școală”.

Îți vine să crezi că această fetiță de 8 ani și-a ,,moșit” propria surioară?

CITEȘTE ȘI

Eu m-am chinuit mult sa fac un copil. Dar acum am o fetita blonda cu ochii albastri ca cerul. Intr-o zi i-am povestit cat de mult am asteptat-o, iar explicatia ei m-a lasat cu gura cascata… – Eu stiu de ce m-ai avut asa de tarziu

„Eu știu de ce Dumnezeu ți-a dat un copil așa de târziu”. Fiica ei de 3 ani i-a dat o explicație impresionantă
Discuția dintre o mamă și fiică a devenit virală pe Internet.
Mesajul a fost postat chiar de mamă pe o rețea de socializare, pentru a-i încuraja pe toți părinții care nu pot avea încă un copil:

„În timp ce vopseam un dulap în garaj, fiica mea de trei ani desena cu cretă pe podeaua din beton.
─ Sunt fericită că Dumnezeu te-a ales să fii mămica mea, mi-a spus dintr-o dată.
Am crezut că nu aud bine și am rugat-o să repete.

─ Sunt fericită că ești mama mea de la Dumnezeu, a spus ea hotărâtă.
Cuvintele ei m-au emoționat până la lacrimi. Apoi, ea a început să se roage cu voce tare.
─ Doamne, îți multumesc pentru că mi-ai dat această mămică. Îți mulțumesc pentru faptul că îmi gătește mâncare și pentru faptul că astăzi facem tartă cu dovleac. Sper sa ne iasă bună.

Sheila are abia trei ani și nu înțelegeam cum de gândurile ei pot cuprinde astfel de concepte despre Dumnezeu, iubire și recunoștință.
─ Cine te-a învățat aceste lucruri?, am întrebat-o încercând să scap de nodul din gât.

─ Tu, mi-a răspuns ea zâmbitoare.
Mi-aș fi dorit să o pup și să o îmbrățișez în momentul acela, dar eram murdară de vopsea
─ Mulțumesc, Sheila! Și eu sunt fericită pentru că Dumnezeu mi-a dat o fetiță ca tine, i-am răspuns.
Am considerat că discuția noastră s-a încheiat și m-am întors la vopsirea dulapului, dar Sheila mi-a mai adresat încă o întrebare:

─ Mami, m-ai așteptat mult timp?

I-am spus această poveste de nenumărate ori, însă ea a vrut să o mai audă încă o dată:
─ Da, scumpa mea. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un copil, dar minunea tot nu se întampla. Iar mai târziu, când eu și tatăl tău am aflat că tu ești la mine în burtică, am fost extrem de fericiți.

─ Știi de ce Dumnezeu nu ți-a trimis un copil atâta timp?, m-a întrebat ea.
─ Nu, Sheila, nu știu de ce.
─ Eu știu de ce. Fiindcă mă crea pe mine, mi-a răspuns.

Atunci am privit-o în ochii ei de un albastru intimidant, iar în părul ei bălai și cârlionțat străluceau razele soarelui. În acel moment aveam impresia că are sute de ani. „El mă crea” și mi-a fost suficient. Desigur! Cât sens!

Am înțeles că această copilă a dormit mult timp la pieptul Lui, ca și când cerul nu a vrut să o dea lumii.

Scriu aceste cuvinte pentru cei care se roagă să aibă un copil. Scriu, de asemenea, și pentru cei care și-au pierdut speranța că vor mai avea vreodată un copil. Nu disperați și nu vă supărați pe Domnul! El vă ascultă rugăciunile. Posibil că Dumnezeu nu vă oferă un copil fiindcă El creează o adevărată capodoperă.

La un moment dat, veți avea nu copil prin naștere sau prin adopție, iar într-o zi va veni la voi și vă va spune: „Pur și simplu Dumnezeu m-a creat mult timp”. Și asta va fi fericirea voastră”.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*