Mama și-a întâlnit bărbatul perfect pentru ea, dar 7 ani mai târziu acesta i-a dezvăluit un secret care a dus-o la un pas de moarte și a băgat-o în spital

Rachel Moore din Brisbane, Australia, s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Daryl, deși mai avea 3 copii dintr-o relație anterioară. În timpul mariajului lor de 7 ani, Rachel și Daryl au avut doi copii împreună. Din afară păreau să fie una dintre cele mai fericite familii, copiii erau: Jayden, în vârstă de 14 ani, Cameron, 12, Kaylee, 10, Zane, 4 și Samantha, 2. Dar totul s-a distrus când într-o zi Daryl a atacat-o pe Rachel.

Din păcate, fosta relație a lui Rachel s-a sfârșit tot din cauza violenței domestice, așa că știa deja că dacă a fost în stare să o bată o singură dată, o va mai face și a doua oară, așa că l-a dat afară din casă.

Ani la rând relația lor a rămas una de simplă prietenie, de dragul copiilor, dar pe data de 11 aprilie 2014, Daryl s-a enervat iar, femeia era acasă cu copiii atunci când a auzit o mașină care se apropia cu viteză de casă. Rachel știa că e Daryl care se îmbătase, dar de data asta adusese o armă și avea de gând să o folosească asupra ei, așa că mama și-a ascuns copilașii în dormitor.

Când Daryl a tras asupra ei cu arma, a nimerit-o pe Rachel în braț iar aceasta și-a pierdut cunoștința. Înainte ca bărbatul să poată reîncărca arma, cei doi băieți mai mari au venit la el în viteză, i-au luat arma și au ascuns-o afară, băieții l-au lovit și l-au strâns de gât pe bărbat până a rămas și el inconștient! Se pare că în urmă cu două săptămâni cei doi făcuseră niște cursuri de arte marțiale.

Nimeni nu și-ar fi imaginat că băieții își vor folosi noile abilități pentru a-și salva mama! Femeia a fost dusă la spital unde și-a revenit complet. Rachel spune acum că violența domestică poate afecta pe oricine, de aceea a dorit să-și facă povestea publică,în speranța că ar putea ajuta pe cineva să conștientizeze pericolele unei astfel de relații.

„Ma intorceam acasa dupa o garda dificila, dar desi purtam uniforma am decis sa intru in Supermarket pentru a face cateva cumparaturi. M-am intalnit cu o fosta colega de liceu care mi-a spus: „Nu stiam ca esti doar…” Chipul i s-a intunecat de suparare!

„Ma intorceam acasa dupa o garda dificila, dar desi purtam uniforma am decis sa intru in Supermarket pentru a face cateva cumparaturi. M-am intalnit cu o fosta colega de liceu care mi-a spus:

Daca vorbim de salvat vieti, medicii au cel mai important rol. Nimeni nu vorbeste apoi de infirmiere, asistente, brancardieri sau anestezisti. Majoritatea ignora importanta lor.

Dupa intalnirea cu fosta colega de liceu, asistenta Caitilin Brassington s-a hotarat sa scrie o scrisoare.

„Ma intorceam acasa dupa o garda dificila, dar desi purtam uniforma am decis sa intru in Supermarket pentru a face cateva cumparaturi.M-am intalnit cu o fosta colega de liceu care mi-a spus”:

Nu stiam ca esti doar o asistenta…

In 18 ani de cariera am auzit de multe ori aceasta fraza, dar astazi parca m-am enervat mai mult ca de obicei…Oare asta eram? DOAR o asistenta?

Am ajutat la venirea pe lume a multor copii, dar sunt doar o asistenta; am tinut de mana oameni muribunzi in timp ce isi dadeau ultima suflare, dar sunt doar o asistenta; am resuscitat pacienti care au murit pentru cateva secunde si i-am ajutat sa revina la viata, dar sunt doar o asistenta; am tinut parinti in brate dupa ce si-au vazut copiii murind, dar sunt doar o asistenta; pot sa iau sange, sa ingrijesc o rana, dar sunt doar o asistenta; voi pierde zile de Craciun, zilele de nastere ale copiilor mei, serbarilor lor scolare pentru a veni la munca spre a-ti ingriji persoanele dragi, dar sunt doar o asistenta; pot sa resucitez un nou-nascut, un copil sau un adult, dar sunt doar o asistenta

Am experienta si cunostintele necesare pentru a salva vieti si, chiar daca sunt doar o asistenta, eu ma mandresc cu asta!”

Bolnavă de cancer, iubita lui a murit cu numai câteva săptămâni înainte de nuntă. După înmormântare, s-a uitat în telefonul ei și a văzut ce surpriză îl aștepta…

Bolnavă de cancer, iubita lui a murit cu numai câteva săptămâni înainte de nuntă. După înmormântare, s-a uitat în telefonul ei și…

Trecuse numai o săptămână de la moartea soției sale, când John Polo și-a făcut curaj să se uite în telefonul ei. Ce a văzut acolo l-a făcut să plângă.

Michelle a murit din cauza unei forme rare de cancer cu numai o săptămână înainte de nuntă. Cei doi plănuiau de ceva vreme grandiosul eveniment, după ce se căsătoriseră la Starea Civilă în 2013, la numai șase zile după ce tânăra fusese diagnosticată cu cancer la rinichi în stadiul 4.

John nu a apucat să o vadă pe soția lui în rochie de mireasă, insă în momentul în care s-a uitat în telefonul ei, dorința i s-a împlinit. Michelle își făcuse mai multe poze în momentul în care și-a ales rochia, în magazin, iar fotografiiile rămăseseră în telefonul ei.

„M-am simțit mândru. Eram devestat, dar mândru că a fost soția mea!”, a povestit John potrivit The Telegraph.Le-a făcut omletă copiilor la micul dejun, înainte de școală, dar peste câteva ore a primit un telefon: ,,Doamnă, copiii dumneavoastră sunt morți”. Ce greșeală mortală a făcut femeia
Le-a făcut omletă copiilor la micul dejun, înainte de școală, dar peste câteva ore a primit un telefon: ,,Doamnă, copiii dumneavoastră sunt morți” Uite cum și-a ucis copiii, greșeala mortală pe care nu o știe nimeni

O mamă din Mexic trece prin clipe imposibil de imaginat după ce micul dejun pe care l-a pregătit familiei i-a ucis copiii. Femeia a făcut o greșeală pe care o fac mulți fără să știe, iată despre ce e vorba.

Josefina s-a trezit dis-de-dimineață, a mers la cumpărături pentru a lua tot ce îi trebuia pentru micul dejun copios al copiilor care trebuiau să meargă la școală: Augustin, în vârstă de 8 ani, și Maria, în vârstă de 6 ani. Femeia s-a gândit să le facă tortilla cu ouă și șuncă, dar și suc de portocale proaspăt.

Cei mici s-au spălat pe mâini înainte de masă, au mâncat cu poftă și au plecat la școală, dar câteva ore mai târziu erau în stare gravă, mama, disperată, a aflat asta printr-un telefon care a distrus-o. Copiii erau în spital fără prea multe şanse de supravieţuire din cauza febrei puternice cauzate de Salmonella, conform trendingbuzzer.com

Testele medicale realizate în spital au demonstrat că bacteria se afla în micul dejun pe care mama îl pregătise cu atâta dragoste… După ce au stat de vorbă, mama și medicii au ajuns la concluzia că în timp ce pregătea micul dejun, Josefina a folosit telefonul mobil pentru a răspunde unor mesaje trimise de soțul ei, și, cel mai probabil, așa a ajuns să contamineze mâncarea cu salmonella. Acum femeia folosește orice ocazie pentru a-i avertiza pe toți părinții să nu mai atingă telefoanele în timp ce pregătesc mâncarea.

Intoxicaţia sau toxiinfecţia alimentară cu salmonella este o infecţie bacteriană cauzată de o varietate de tipuri ale bacteriei salmonella. Intoxicaţia alimentară cu salmonella se transmite de la fecalele persoanelor infectate sau animale, prin alimente şi băuturi, conform a1.ro. Potrivit aceleiași surse, alimentele care sunt cel mai frecvent contaminate cu salmonella includ ouăle și carnea de pasăre insuficient gătită, deși orice aliment poate fi contaminat dacă intră în contact direct cu o persoană bolnavă ce nu își spală mâinile, sau dacă intră în contact cu alte alimente deja contaminate. Cea mai bună cale de a evita o tragedie este aceea de a ne spăla bine pe mâini înainte de a pregăti masa.

Simptomele salmonellei sunt următoarele:– febră şi frisoane; – dureri de cap; – episoade diareice, dintre care unele pot conţine diaree cu sânge; – greaţă şi vărsături; – dureri abdominale severe şi crampe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*