Mama Mariei Constantin nu s-a putut abține și a spus adevărul în legătură cu divorțul fiicei sale de Marcel Toader: „Nu înțeleg…”

Mama Mariei Constantin rupe tăcerea în legătură cu divorțul fiicei sale de Marcel Toader: „Sunt oameni mari amândoi. Nu sunt primii și nici ultimii”. Dezvăluiri inedite despre fiica sa:

În spatele divorțului presărat cu scandaluri în care Marcel Toader își acuză soția de infidelitate, mama Mariei Constantin a făcut declarații despre această situație care o afectează extrem de mult.

Carmen Constantin a vorbit despre situația delicată în care se află fiica sa de aproape două luni și a dezvăluit că Maria era extrem de cunoscută și înainte să devină soția lui Marcel Toader.

Femeia susține că fiica sa a muncit enorm ca să devină cunoscută, a studiat foarte mult muzică clasică, iar tatăl ei a îndreptat-o și către muzica populară.

„Nu am ce să vă spun despre divorţul Mariei! Sunt oameni mari amândoi şi nu înţeleg de ce se face un aşa capăt de ţară pentru o simplă separare între doi oameni. Nu sunt primii şi nici ultimii care aleg să se despartă, dar lumea e interesată numai de acest gen de lucruri, de chestii superficiale.

Pe cine interesează că fata mea a muncit enorm, că a repetat mii de ore ca să ajungă unde e acum, că şi înainte să-l cunoască pe Marcel avea un nume în muzică, că Maria câştigase concursuri şi olimpiade? Maria a făcut flaut de mică, dar de cântat muzică populară nu s-a gândit niciun moment, până nu i-a spus tatăl ei, în liceu, că poate să facă asta. Ea credea că va cânta doar muzică clasică până atunci, dar soţul meu a văzut mai departe de ceilalţi”, a declarat Carmen Constantin, pentru wowbiz.ro.

„Ea a fost cea mai tare din familie atunci, la moartea soțului, ne-a sprijinit pe toți, și pe mine, și pe sora ei, și pe fratele ei!”, a mai spus doamna Constantin. Mama Mariei și-amintește și vremurile când făcea naveta tocmai până la Timișoara cu fata ei, care mergea la meditații la flaut, la un profesor italian.

„Când venea aici, repeta ea într-o parte, fratele în alta, sora în alta (n.r. fratele Mariei cântă și azi, sora s-a lăsat și s-a stabilit în Italia). La bloc, când ne mutasem la Târgu Jiu, am avut mare noroc cu vecinii, care s-au dovedit tare de treabă cu noi! Păi Maria ajunsese să se înțeleagă atât de bine cu ei, încât înainte de culcare îi mai striga câte unul: „Maria, cântă-mi și mie melodia aia, că așa bine adorm pe ea!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*