Mama acestei ADOLESCENTE a decis să pună toate punctele pe ,,i” și i-a scris FIICEI SALE cea mai DURĂ SCRISOARE pe care o putea primi! Fata s-a îngrozit, dar MILIOANE de oameni i-au dat femeii DREPTATE

Toți tinerii trebuie să citească asta, ADEVĂRUL DESPRE VIAȚĂ!
O femeie din România, pe nume Ana Tismăneanu, i-a scris fiicei sale de 15 ani această scrisoare foarte dură, dar corectă despre care noi credem că e minunată.

1. Peste 3 ani te pot alunga de acasă. Sună groaznic, nu-i așa? La 18 ani vei avea doar două opțiuni: fie intri la universitate, fie îți cauți un serviciu. Dacă intri la universitate, o să-ți dau bani. Însă doar atâția cât să nu mori de foame și să nu umbli în haine rupte. În rest, te descurci singură. Dacă alegi serviciul – eu nu îți voi da nici un ban. Ai 3 ani la dispoziție ca să decizi. Apropo, peste 3 ani mă voi muta cu traiul în camera ta. În fosta ta cameră.

2. Pentru vârsta ta ești foarte frumoasă. Vezi să nu se folosească nimeni de această frumusețe. Dacă ești frumoasă, nu fi și proasta băieților. Însă tu decizi ce faci cu corpul tău.

3. Eu nu îți sunt exemplu. Nu este nevoie să îți placă ceea ce îmi place mie. Poți să nu ții cont de autoritatea mea. Însă fii gata să răspunzi pentru asta.

4. Ești liberă. Nu aștept nimic de la tine. Poți mătura străzile sau poți fi om de afaceri, asta este alegerea ta. Dar nu uita să recitești primul punct.
5. Nu îmi ești datoare cu nimic. Nu te-am crescut ca să-mi fii datoare cu ceva. Singură vei alege ceea ce este prețios pentru tine. Viața ta – alegerea ta.

6. Totuși ai o familie. Ce nu s-ar întâmpla, eu și tatăl tău îți suntem aproape. Te vom susține și ajuta dacă ne vei ruga. Însă noi nu ne vom implica singuri.

7. Eu am viața mea personală. Nu sunt obligată să-mi las treburile și să-mi sacrific confortul de dragul tău. Pot să fac aceasta, însă nu sunt obligată.
8. Ai viața ta personală. Tu vei decide cu cine să te căsătorești și dacă să intri în PSD sau nu. Fă ce vrei. Ai rațiune, inimă și conștiință. Ghidează-te de ele. Orice alegere nu ai face în viață, chiar și cea mai greșită, oricum rămâi fata mea.

9. Nimeni nu îți va face vreun rău premeditat, dacă este psihic sănătos. Dacă cineva ți-a făcut un rău, aceasta pur și simplu înseamnă că tu ai nimerit în calea acelui om, care e mai puternic decât tine.

10. Nu vei găsi dreptate în lume. Nu există vreo garanție că totul va fi bine chiar dacă vei face totul corect. Poți acționa corect și ajunge în baltă, cum poți călca pe norme și ajunge pe culmile succesului. Important este să nu te minți pe tine. Mai întâi vezi ce vrei de la viață și cum să-ți satisfaci interesele. Învață-te să te înțelegi pe tine, nu acționa doar din impuls.

11. ”Binele” tău întotdeauna va însemna ”răul” cuiva. Așa este viața, dacă undeva se adaugă, înseamnă că se ia din alt loc. Un șef va concedia un angajat și te va lua pe tine în locul său. Sau tu te vei căsători cu un bărbat pe care o altă fată îl iubește din copilărie. La fel și răul tău va însemna binele cuiva. Deci suntem cu toții în aceeași situație.

12. 100% poți avea încredere doar în tine. Nu fi credulă, fii inteligentă.
13. Nu fugi de responsabilitate. Ai făcut o gafă, nu căuta vinovați în jurul tău. Ai rămas însărcinată cu un băiat care s-a făcut după asta nevăzut, nu îl înjura degeaba. Totul s-a făcut cu acordul tău, nu-i așa? Ai avut încredere în promisiunile lui? Atunci recitește punctul 12.
14. Calculează. Fiecare faptă are urmări. Desigur, nu putem prevedea totul, dar putem prevedea maxim posibil. Cu cât mai bine îți dai seama de urmări, cu atât mai corect va fi comportamentul tău.

15. Nu mă asculta. Am scris aceste 14 puncte deoarece cred că ele vor face viața ta mai bună decât a mea. Însă tu nu ești eu. Nu te compara cu mine. Nu mă imita. Du-te și trăiește! Te-am născut nu ca să fii fiica mea, ci pentru că am vrut să fac un om din tine.
Du-te și trăiește!

15a. Dar vezi să nu te plângi după asta.
15b. Și nu închide telefonul. Îmi fac griji.

Noi credem că toți adolescenții trebuie să citească această scrisoare, pentru binele lor. Dacă și tu crezi asta, ajut-o să ajungă la cine trebuie.

Citeste si:
S-au bucurat foarte mult când au devenit părinți, dar iată ce i-au făcut bebelușului la scurt timp după ce a fost născut

Pur și simplu, unii oameni nu ar trebui să fie părinți vreodată în viața lor. Veți vedea în exemplul de mai jos de ce spunem acest lucru!

Billy Ray Hawkins este un tânăr în vârstă de 21 ani și locuiește împreună cu iubita lui, Jade Nicole Herron, în vârstă de doar 19 ani. Cei doi tineri locuiesc în Carolina de Sud. Recent, au fost luați în vizorul presei și al opiniei publice pentru că au făcut ceva absolut cumplit bebelușului lor abia născut

Într-o zi, Billy Ray și Jad au ajuns cu cel mic la spital. Povestea lor spunea că o jucărie i-a explodat copilașului în gură… Doar că medicii au descoperit că povestea lor nu se potrivea cu dovezile. În urma anchetei s-a descoperit ce se întâmplase în locuința lor, de fapt.

Se pare că cei doi l-au bătut pe cel mic și apoi i-au îndesat pe gât o jucărie folosită pentru bebelușii cărora le ies dinții. Copilul avea mai multe răni pe corp și fracturi la ambele mâini, iar ochiul lui stâng era umflat atât de mult încât cel mic nici nu-l mai putea deschide.

Gura copilului suferise și ea traume. Poliția a descoperit o jucărie ruptă în gunoi, care avea sânge pe ea. Tocmai din aceste motive, bebelușul a fost luat de la părinții abuzivi și pus în custodia Serviciilor Sociale.

Cei doi părinți au fost acuzați de abuz și rănirea gravă a unui minor și li s-a stabilit cauțiunea la 50.000 de dolari pentru bărbat, respectiv 25.000 de dolari pentru femeie.

Aceștia sunt cei doi părinți inconștienți. Credeți că pedeapsa pe care au primit-o e suficientă pentru gestul lor?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*