MAMA a pus poza asta pe FACEBOOK, toți credeau că sunt tată și fiică, dar când a spus TUTUROR ce s-a întâmplat între COPIL și BĂRBAT, au început să plângă: ,,Face tot ce e omenește POSIBIL SĂ..

O femeie a pus această fotografie pe Facebook, iar toți cei care au văzut-o au considerat că în ea apare un tată întors din armată, care își îmbrățișează copilul. De fapt, adevărul este un pic diferit. ”Ei doi nu sunt legați de sânge, dar sunt tată și fiică. Soțul meu face tot ce este omenește posibil pentru a avea grijă de ea de parcă ar fi a lui. când plânge, el e lângă ea.

Când are nevoie de el, e acolo. Noi nu folosim termenul ,,tată vitreg”. El este tatăl ei. Când s-a îndrăgostit de mine, s-a îndrăgostit și de fiica mea. A acceptat responsabilitatea unui copil de 9 luni, care acum face 3 ani! Acum el este cel mai bun tătic din lume pentru ea. Sunt foarte asemănători și dragostea tatălui e foarte profundă.

Atât de profundă încât a decis să o adopte, acum procesul e în curs. Vor fi în mod oficial tată și fiică. Această poză a fost făcută la 2 dimineața când s-a strecurat acasă de la serviciu pentru a o calma pentru că îi era dor de el; fusese plecat timp de 14 zile”, a scris femeia la descrierea fotografiei de pe Facebook. Iată mai jos și alte imagini cu cei doi.

A pus poza pe Facebook și toți credeau că sunt TATĂ și FIICĂ

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*