„Mă numesc Mihaela. Am o relație de 3 ani cu un bărbat însurat. Am 23 de ani iar el 30. Am o problemă și am ajuns în situația în care nu mai știu ce să fac. Am știut de la bun început că este însurat dar nu am crezut niciodată că lucrurile o să ajungă atât de departe…” A primit un telefon de la soție :O Incredibil ce-a urmat

Dragă Adela,
Mă numesc Mihaela.
Am o relație de 3 ani cu un bărbat însurat.
Am 23 de ani iar el 30.
Am o problemă și am ajuns în situația în care nu mai știu ce să fac.

Am știut de la bun început că este însurat dar nu am crezut niciodată că lucrurile o să ajungă atât de departe deoarece am luat-o ca pe o joacă, dar s-a întins ulterior pe ani. Nu vreau să mă scuz în vreun fel, dar eu când l-am cunoscut era în certuri cu soția lui, cum este și în momentul de față.

Ulterior m-a sunat și ea și mi-a confirmat că nu mai este cu el, dar ei locuiesc împreună, motivul fiind copilul pe care îl au iar asta mă dispera la maximum pentru că apartamentul nu este bun comun și tind să cred că motivul dat de el cum că ea nu are unde să plece cu copilul este doar o scuză, pentru că în atâta timp putea să găsească o soluție.

Te rog să îmi dai un sfat și probabil o să crezi că sunt nebună, dar niciodată nu i-am zis să se despartă de ea sau să o dea afară. Nu pot să abordez subiectul cu el în nici un caz, pentru că se enervează. Aș fi recunoscătoare dacă m-ai ajuta cu un sfat. Multumesc.

Adela răspunde:
Dragă Mihaela,
Te anunţ că este momentul să pui piciorul în prag.
Ştiu femei care, în situaţia ta, schimbau yala şi-i puneau hainele în faţa uşii.

Tu ce vrei, de fapt? De ce accepţi această situaţie? De ce ţi-e frică de nervii lui, când de fapt tu ar trebui să fii nervoasă? Şi dacă pleacă, ce? S-au terminat bărbaţii de pe planetă? N-ai nici 25 de ani, de ce te mulţumeşti cu atât de puţin? Zi mersi că încă stă cu ea, pentru că dacă se mutase cu tine şi tot se mai ducea la ea, era mai dificil.

Aşa, îi poţi spune, pur şi simplu, că nu mai suporţi – dacă eşti în stare. Măcar să-i ceri o perioadă de pauză, în care să te gândeşti sincer ce-ţi doreşti de la viaţa ta. Un lucru e sigur: din moment ce are un copil cu soţia lui, va fi întotdeauna legat de ea. Chiar şi dacă o va părăsi, tot vei auzi mereu de ea. Eu zic să te trezeşti la realitate…

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*