„Mă numesc Elena, am 32 de ani și sunt cu prietenul meu de 7 ani. Țin să precizez că el e mult mai mare decât mine, are 55 DE ANI

„Mă numesc Elena, am 32 de ani și sunt cu prietenul meu de 7 ani. Țin să precizez că el e mult mai mare decât mine, are 55 DE ANI. Mă confrunt cu o problemă foarte intimă și nu știu ce să mai fac. În urmă cu câteva luni…” Continuarea e incredibilă

Dragă Adela,
Mă numesc Elena și am 32 de ani. Sunt cu prietenul meu de șapte ani. Prietenul meu este mai mare ca mine cu 23 de ani. Acum câteva luni, am întâlnit un bărbat care m-a fascinat. Acest bărbat mi-a luat mințile, vrea să locuiesc cu el, să ne cunoastem.

De când l-am întâlnit, sunt numai cu gândul la el și nu știu cum să procedez. Să mă despart de prietenul meu și să mă mut cu acest bărbat fermecător sau să rămân cu actualul.

Adela răspunde:

Dragă Elena,

Sfatul meu este următorul: fă ce-ți cere inima. De ce să rămâi cu iubitul tău cu 23 de ani mai în vârstă decât tine, dacă tu te gândești întruna la celălalt? Nu e corect față de nimeni, inclusiv față de tine!

Știu că e greu să te desparți după atâția ani, că el va fi rănit și va suferi, dar decât să-l minți… Însă, înainte de a face acest pas, asigură-te că poți avea încredere în noul iubit. Să nu te trezești singură și tristă.

Tu și numai tu îți poți răspunde la următoarele întrebări: ai putea să-ți continui viața cu cel vechi, ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Ai putea să renunți la cel nou, și să trăiești ca și cum nimic nu s-a întâmplat?

Este ceva ce regreți, dacă faci pasul și renunți la relația ta veche? Dacă răspunsurile tale sunt toate negative, nimic nu ar trebui să-ți mai stea în cale. La ce mai trebuie să ai grijă?

Ca noul iubit să nu-ți reproșeze cumva că ești ușuratică, și să-i fie teamă că așa cum te-ai dus după el, o să te duci și după altul când vei fi cu el. Explică-i clar că este singura dată când l-ai înșelat pe iubitul tău în 7 ani, deci e o situație specială și așa va rămâne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*