„Mă numesc CRISTI și am o mare problemă. Sunt cu două femei în același timp. Da, pare imposibil, dar nici prin cap nu-ți trece care e treaba cu cele două..” :O Cum să faci așa ceva?! :O Sunt și prietenii băgați, ce le face fetelor e incredibil

”Sunt îndrăgostit de două fete și la oricare din ele m-aș gândi să renunț, simt că mor”

Dragă Adela
Mă numesc Cristi și am o mare problemă: sunt îndrăgostit de două fete în același timp. Mi-e imposibil să aleg, deși toți prietenii care știu povestea îmi spun că ar cam trebui. La oricare din ele m-aș gândi să renunț, simt că mor. Ce să fac?

Adela răspunde:
Dragă Cristi,

Teoretic, ceea ce spui tu ar trebui să fie imposibil. Nu ai cum să fii la fel de îndrăgotit de două femei, trebuie că este una mai aproape de inima ta, dar nu-ți dai tu seama acum. Situația ideală care ar fi? Să trăiești fericit împreună cu amândouă, nu? Este posibil așa ceva? Ce s-ar întâmpla dacă le-ai propune amândurora această variantă? Cel mai probabil, te-ar părăsi amândouă.
Să trăiești mereu cu teama de a nu fi prins și cu imposibilitatea de a alege, tot nu e bine. Așadar, care să fie ieșirea?

Imaginează-ți că fiecare dintre ele ar mai avea câte un alt iubit, în afară de tine. Pe care l-ar iubi atât de tare, încât le-ar fi imposibil să aleagă între tine și el – știi tu cum e… Te simți confortabil cu acest gând? Sincer, nu prea.

Dacă îți iei libertatea de a iubi mai multe ființe în același timp, trebuie să fii și tu capabil să le oferi aceeași libertate, la o adică. În acest moment, iubindu-le foarte tare, așa cum spui, probabil că știi excat ce pretenții au fiecare dintre ele de la tine. Dacă amândouă vor exclusivitate – și femeile cam vor – atunci nu te grăbi să iei o decizie. Mai lasă lucrurile să se deruleze în ritmul lor.

Cu siguranță că timpul își va spune cuvântul și îți va fi mai clar care e alegerea corectă. Și nu le mai povesti prietenilor despre relațiile tale. Mai devreme sau mai târziu, se va găsi un ”binevoitor” care să rezolve situația.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Citeste si:
Ce fac musulmanii în dormitor în noaptea nunţii. Tradiţia care şochează întreaga lume!

Nunta la musulmani. În noaptea nunţii este dată o mică petrecere celor câţiva musafiri rămaşi la casa familiei mirelui după care urmează ceremonialul religios al căsătoriei, condus de un iman. Mai demult cununia oficială putea fi ţinută oricând după cununia religioasă însă în zilele noastre cununia religioasă se poate face numai după cununia oficială. Cununia oficială se face de obicei în ziua în care familia mirelui şi familia miresei se adună pentru a face cumpărăturile pentru nuntă.

După cununia religioasă mirele şi mireasă intră în camera nupţială. În timpul petrecut de miri în camera nupţială, în exterior sunt practicate o serie de ritualuri, în timpul cărora se urează mirilor bunăstare şi armonie în familie. Se obisnuieşte cu această ocazie să se înfigă un cuţit în uşa camerei nupţiale sau să se pună un lacăt deschis în faţa acesteia. Tot în acest timp, invitaţilor li se cere să nu stea cu mâinile încrucişate sau să-şi aşeze o mână peste altă. Mirii au în cameră mâncare la discreţie iar în unele zone ale Turciei se obişnuieşte să li se pună doar un singur rând de veselă, tacâmuri şi un singur pahar tocmai pentru a se obişnui să mănânce „dintr-un castron”.

Apoi urmează inspectarea patului nupţial mai precis a cearşafului. Cearşaful pătat cu sânge este o dovadă a virginităţii miresei. O mătuşa a mirelui sau o femeie apropiată acestuia, responsabilă cu organizarea nunţii constată dacă mireasă a fost virgină sau nu şi transmite vestea celor două familii. Uneori, dacă mireasă se dovedeşte a nu fi fost virgină în noaptea nunţii, acesta este trimisă înapoi părinţilor şi nunta se întrerupe.

În ziua de după nuntă este cunoscută sub diferite numiri: ziua vălului, dezvelirea feţei, punerea năframei sau acoperirea capului. Şi la acest ceremonial participă doar femei şi semnifică trecere miresei în rândul femeilor căsătorite. Mai demult, de ziua vălului, mireasa era dusă la fântână satului să scoată apă, apoi era pusă să frământe aluat şi să prepare dulciuri, în general produse de patiserie şi toate acestea pentru a aduce bunăstare în noua familie. Acest obicei de ziua vălului miresei este foarte rar practicat în zilele de azi, nunta terminându-se odată cu plecarea invitaţilor din noaptea nunţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*