„Mă numesc CRISTI și am o mare problemă. Sunt cu două femei în același timp. Da, pare imposibil, dar nici prin cap nu-ți trece care e treaba cu cele două..” :O Cum să faci așa ceva?! :O Sunt și prietenii băgați, ce le face fetelor e incredibil

Dragă Adela
Mă numesc Cristi și am o mare problemă: sunt îndrăgostit de două fete în același timp. Mi-e imposibil să aleg, deși toți prietenii care știu povestea îmi spun că ar cam trebui. La oricare din ele m-aș gândi să renunț, simt că mor. Ce să fac?

Adela răspunde:

Dragă Cristi,

Teoretic, ceea ce spui tu ar trebui să fie imposibil. Nu ai cum să fii la fel de îndrăgotit de două femei, trebuie că este una mai aproape de inima ta, dar nu-ți dai tu seama acum. Situația ideală care ar fi? Să trăiești fericit împreună cu amândouă, nu? Este posibil așa ceva? Ce s-ar întâmpla dacă le-ai propune amândurora această variantă? Cel mai probabil, te-ar părăsi amândouă.

Să trăiești mereu cu teama de a nu fi prins și cu imposibilitatea de a alege, tot nu e bine. Așadar, care să fie ieșirea? Imaginează-ți că fiecare dintre ele ar mai avea câte un alt iubit, în afară de tine. Pe care l-ar iubi atât de tare, încât le-ar fi imposibil să aleagă între tine și el – știi tu cum e… Te simți confortabil cu acest gând? Sincer, nu prea.
Dacă îți iei libertatea de a iubi mai multe ființe în același timp, trebuie să fii și tu capabil să le oferi aceeași libertate, la o adică. În acest moment, iubindu-le foarte tare, așa cum spui, probabil că știi excat ce pretenții au fiecare dintre ele de la tine. Dacă amândouă vor exclusivitate – și femeile cam vor – atunci nu te grăbi să iei o decizie. Mai lasă lucrurile să se deruleze în ritmul lor.

Cu siguranță că timpul își va spune cuvântul și îți va fi mai clar care e alegerea corectă. Și nu le mai povesti prietenilor despre relațiile tale. Mai devreme sau mai târziu, se va găsi un ”binevoitor” care să rezolve situația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*