„M-am prăbușit când i-am văzut împreună!” Flavia s-a cuplat cu o vedetă de la PRO TV

S-a tot zvonit că Flavia Mihăşan s-ar iubi cu colegul ei de emisiune, Dani Oţil! Nici pomeneală de aşa ceva! Pe 25 septembrie, frumoasa balerină împlineşte trei ani de relaţie cu actorul Alexandru Ion, din serialul de comedie „Atletico Textila”. Cei doi s-au mutat împreună şi îşi fac planuri de nuntă.

Puţine sunt cazurile în care rivalii PRO TV şi Antena 1 fac casă bună împreună. Ei bine, ei reprezintă excepţia. De trei ani, Flavia Mihăşan (32 de ani), “vecina” de la matinalul “Neatza”, se iubeşte cu actorul Alex Ion (29 de ani), pe care îl ştiţi din seriale precum „Nimeni nu-i perfect”, „Narcisa: iubiri amăgitoare” şi, mai nou, din „Atletico Textila”, de la Pro TV.

Cei doi au o relaţie solidă, ies la evenimente mondene, însă în carieră îşi vede fiecare de treaba lui. Şi chiar dacă au pasiuni diferite – el face box, iar ea cochetează cu baletul – în dormitor găsesc un numitor comun. Alex joacă acum în “Vanilla Skype”, cu Marcel Iureş, Medeea Marinescu, Marius Manole etc., iar Flavia va face parte din baletul musicalurilor “Frozen” şi „Judy Garland”, regizate de Răzvan Mazilu. Despre iubirea lor şi despre planurile de viitor, cei doi au vorbit într-un amplu interviu pentru cel mai nou număr al revistei “OK!”.

„Prima dată cred că ne-am văzut la «Neatza», eram invitat în platou. Urma să prezint o emisiune la respectivul post de televiziune. Mi se întâmplă extrem de rar, spre niciodată, să observ picioarele la o femeie. Sunt alte lucruri pe care le observ. Eh, dar la ea asta am observat. M-am prăbuşit, m-am adunat cu făraşul”, spune Alex Ion. „După emisiunea aceea ne-am văzut la lansarea de grilă. Şi acolo, tu m-ai abordat. Sau eu pe tine? Nu mai ţin minte”, povesteşte Flavia.

“Ea a rugat pe cineva să vină la mine şi să ne facă cunoştinţă! A doua zi am plecat la Budapesta cu un spectacol, am vorbit mult la telefon şi când m-am întors ne-am şi văzut, iar de acolo e istorie. Dar mi-a plăcut că ea a făcut primul pas”, a mai povestit Alex pentru “OK!”. Cei doi s-au mutat împreună şi se gândesc la nuntă.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*