„Luna intunecata” MAINE —> Ce este BINE SA FACI si ce este INTERZIS maine!

Pentru ca Luna Noua se apropie, exista cateva lucruri pe care le poti face si tu ca sa iti mearga bine.

Luna noua mai este numita si „luna intunecata” si „luna neagra” de catre astronomi. Aceasta faza a Lunii este interesanta pentru astronomi. Aceasta garantează ca Luna nu va fi vizibila in timpul noptii, luminozitatea ei ingreunand observarea cerului.

Ca sa iti mearga bine in perioada urmatoare, scrie cu mana ta o lista cu dorintele, visele si cu cele mai ascunse intentii benefice. Ca sa se adevereasca, dorintele trebuie sa fie scrise ca si cum ar fi deja implinite. Foloseste un limbaj emotionant si foarte pozitiv, la timpul prezent.

Pentru purificarea casei, aprinde tamaie naturala, arde frunze de salvie sau lemn de palisandru.

Este cel mai bun moment pentru a incepe o afacere, un plan sau o relatie. De asemenea, este momentul prielnic pentru a pleca intr-o calatorie, pentru a incepe o dieta sau un nou serviciu.

De Luna Noua, taie-ti parul

In cazul in care esti determinat sa faci schimbari majore in viata ta, Luna Noua este perfecta pentru acest lucru.

In zilele de dinaintea si dupa aceasta zi, se spune ca este bine sa iti tai parul. Acesta va creste mai repede si mai frumos.

La primul semn de Luna Noua, ia o moneda de argint si spune-ti o dorinta pe care o vrei implinita cat mai curand.

Se mai spune si ca privitul la Luna Noua aduce noroc. In momentul in care observi Luna, se spune ca trebuie sa te inclini de trei ori. De asemenea, nu arata cu degetul spre Luna Noua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*